MINA BESÖKARE
fr.o.m. 081024
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

Glad


Lite uppdatering var det ja ^^

Varit förskyld ett tag (är det lite fortfarande, men har kommit en bra bit på bättringsvägen)
Harannars haft 2 underbara dagar (^^)  Mycket mys!!

Fulka-förfesten var kall, men kul ^^
Testade dubbelpulkan    [X] Fungerar utmärkt
                                             [   ] Fungerar inte

Idag var det mera mys ^^ Skulle egentligen haft TV-spelskväll me Frankie å Gök hemma hos Magnus __ men så blev det inte heller hehe (dom sa att de inte var förvånade_men jag har ju lovat att vara med__nån gång)

Imorrn är det 6 timmars jobb (blä säger vi om det
Hoppas det går snabbt så man får det överstökat !!

Nä, nu snart sova !!

Säger förlåt

NU kommer den äntligen !!
Har snackat om det ett tag, å nu skriver jag äntligen mitt förlåtelse inlägg (0__o)

Fick höra även idag att: "Vi vill inte se nån mera Bitchig Linnea"
Vet inte riktigt vad det har varit med mig den senaste tiden, men tydligen enligt en del människor är jag visst en aning bitchig å sur....... Kan till viss del stämma...har inte kännt mig sådär super på topp....

MEN ska försöka ändra på den saken. För att jag över huvud taget ska lyckas bli 100 % på topp måste jag vara 100% frisk. 
Det går visst nån jäkla epidemi av sjukdom, både Mamma, brorsan, Gök å Natta (och jag själv) har visst gått å blivit drabbade.
Fast jag vet egentligen inte riktigt hur jag mår  =/ Känner mig mest slut fast jag sover typ 10 timmar per natt, vilket är (utan att överdriva) dubbelt så mycket mot vad jag annars brukar sova.

Vill verkligen va med på "Fulka förfesten" nu på torsdag  -  men har fortfarande inte hittat nå täckbyxor...Överväger att ta med extra jeans å rejält me kalasbyxor - annars om jag tillfrisknar men fortfarande inte 100 % så kan jag gott nöja mig med att bara grilla korv å kolla på ett litet tag  XD Ja, hur torsdagen blir är fortfarande ett stort mysterium (0__o)

Hoppas det vänder imorrn (n__n)!!




  

Helgen som var

I lördags var det Falukåren me tjejerna som gällde. Riktigt nice må ja säga (vart kanske en aning nere på slutet...fast måde/mår fortfarande inte 100 precis)

      
(Snodde lite bilder från i lördags av Gök)

Typiskt nog var jag ju tvungen att jobba tidigt på söndan också, försökte fixa skjuss hem tidigare från festen med Kim, men förstod varför han inte kunde...eller det lät som att han skulle ha kommit om jag inte hade nått annat alternativ (^^) men,eftersom jag hade det så ......

Aja, 5-6 timmar senare står jag iaf å torkar lister på utsidan av MAX byggnaden (NICE__NOT!!)
Mådde verkligen apa hela dagen, ont i hela kroppen å halsen....tror jag håller på bli sjuk >____< (VILL INTE)
Natta å Boson trottsade trökvädret å tog sig en sväng till MAX å hälsade på. Som tack fick de min
"super_ extra_special_studentrabatt" (n___n)

Idag tror jag det blir hemmadag, känner mig jättekonstig. Som att jag balanserar mellan frisk å sjuk (0_o)´
Ska vila så jag inte blir riktigt sjuk (IGEN) Känner verkligen inte för att bli förskyld eftersom jag var det för mindre än 2 veckor sen (>___<)´


CP-Damp-Dagen

Happ, så sitter man här...
Dagen har varit ganska...långtråkig, vet inte riktigt hur jag ska säga.
Gök väckte mig KLOCKAN 8 PÅ MORRONEN å trodde jag var vaken (för att jag bor ute i skogen 0_o höhö tänk igen !!)
 
Hade egentligen planerat att bara vara lat hemma, å sen åka in till föreläsningen (SOM INTE BÖRJADE FÖRRENS KLOCKAN 1) --> åka hem, fixa till mig å sen dra till Alexandra på förfest inför Rosenström på S2

men

Vet inte riktigt vad som hände. Nått knäppte till å jag fick CP-ryck . Hade suttit i onödan en hel halvtimme å väntat efter lektionen på att gå till Systemet.
Tiden skulle nu inte räcka till att både handla, åka hem, duscha å sen dra iväg igen (däri också inräknat en liten andnings- paus för mig själv också)
Kändes lite trök att ha åkt in mer eller mindre i onödan för att bara sitta å göra ingenting (förutom föreläsningen då förståss
Kännde bara NEJ, jag vill inte ut idag (>__<)

Så istället blir det att sitta hemma...(Som om det egentligen skulle vara roligare) men ska försöka få labben till min distanskurs gjord.
Imorrn blir det 9 sugiga timmar på MAX !!
 men sen bär det av till Falukåren iaf. Ser fram emot det, hela gänget sammlat igen (n___n) yaaay  
- Fast jag är egentligen inte superförtjust i Falukåren som alla andra verkar vara, missförstå mig rätt nu, inge fel på Faluns kår, men tycker inte det är nå fel alls på Borlänges kår heller !! PUNKT-


Lättnadskänsla

Whoohoo, har nyss haft min andra föreläsning på Publicering på Internet ^^
Gillar VERKLIGEN att man kan backa, pausa etc på de inspelade lektionerna ;D Man borde ha så jämt på varje lektion ^___^ Tänk bara att kunna pausa Jonatan å gå därifrån, ta en fika eller nått å sen gå tillbaka till lektionen :P

Vart så glad när jag kollade mailen också, hade fått en bekräftelse från SSAB att min ansökan hade kommit in å att den skulle behandlas.
Förra året hade jag fått svar å skulle in på drogtest redan i mars, HOPPAS (!) HOPPAS (!) HOPPAS (!) att det är samma i år också (n________n) !!

Nä, nu tycker jag att jag har varit tillräkligt duktig för idag (hehe gu va jag har blivit lat på senare tid :P)
Ska sätta mig i skolan å vänta på att Karro å Alexandras kurs är klar  :)


Tråkdag

Dagen idag kan bara beskrivas med 1 ord LÅNGTRÅKIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har i princip bara suttit hemma å ugglat.....

Kom över det här klippet på Final Fantasy XIII också. Säger bara det: LÄNGTAR !!!!!!!!!! (n__n)



Imorrn blir det kanske Goodlooking Trash på Caoz (yaaay det var verkligen inte igår man såg en spelning med dom)


Nervös (0_____o)

Är verkligen hyper speedad eftar allt kaffe som druckits idag, å samtidigt asnervös (0__o)!!
Skickade in min ansökan till SSAB idag

HOPPAS (!) HOPPAS (!) HOPPAS (!) JAG FÅR JOBBA DÄR I ÅR OCKSÅ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(vill VERKLIGEN INTE slava på MAX under sommaren OCKSÅ - Det räcker MER ÄN VÄL att jobba där under resten av året :P)


Det som gjorde mig lite nervös var att det kom upp ett sånt där pop-up fönster som tröka å hade sig när jag tryckte på skicka :S  Men det kom upp en ruta som tackade för min ansöka också, så jag hoppas verkligen att allt funkade som det skulle!!

Idag har dagen annars gått ut på att först sitta i skolan, hittade på Karro där, drog till Tenoren å köpte lite overall-märken - Drog till Kupolen, hittade lite "väsk material" - tog en Waynare med Alexandra å till sist drog vi alla tre hemtill henne för att rota igenom hennes kartong med kläder. (Väldigt nöjd med det svarta linnet jag fynda ^^)
Efter ännu en kaffe rullade jag så sakta hemåt ^^

Imorrn blir det lite sovmorron tror jag (n____n) zzZZ (!)


Onödigt

Låg kvar i sängen till typ 11, hade ju ingen egentlig anledning att tvinga up mig själv när det varken var skola eller jobb ^^

Men bestämde mig för att vara lite duktig å åka in till skolan med 12-bussen iaf - måste se till att registreringen för kurserna funkade.
Tänkte att det var bäst att kolla en sista gång innan jag gick till hon som har hand om det hela...SMART att kolla om det funkar när man äri skolan, för nu funkade det ju !!!!!
Mer eller mindre onödig resa in till stan alltså, men fick träffa både Tharany å Karro en snabbis iaf (^__^)

Å det visade sig att jag inte har nån lektion förrens på TORSDAG (n____n) så ska ta vara på dagarna, kanske börja lite smått med distanskursen etc.

Nån som vill ta en fika kanske ??
Är skyldig Alexandra en vet jag iaf :P


Tack för igår !!

Det var verkligen precis vad jag behövde (n__n)

Var ut med Gök å spela lite biljard på Metropol. Vill egentligen inte säga att jag suger för jag ledde ju tills jag skulle sätta sista svarta......men......ja jag förlorade 2 ggr ^^;  (äsch då)

Efter ett snabbt besök på Centrumgrillen drog vi iväg till The RockHouse, var ju menat från början att sitta på Engelska för det är ju gratis inträde, men orka sitta bland massa fulla gamla människor ;P
Till vår stora förvåning var det gratis inträde till RockHouse OCKSÅ för att de inte hade Live-band idag som spela (yaaay för oss ^^)

Satt å snacka ett tag, förundrades över killen i hörnet som bara satt där rakt upp å ner med en öl i handen....såg honom le 2 ggr ocskå, eller så hade han fått nån senryckning i ansiktet å gjordeen grimasher, men jag kan svära på att han log mot nånting

.....anyway

Efter ett tag kom Kim å Koffe (de var ganska sega må ja säge :P) Robert hade velat gå till "Hela Huset Gungar" (0_o) haha Dansband !!?? men sedan gått hem när han inte fått sin vilja igenom ^^;

Hade jättetrevligt iaf ^^ satt å snacka "gamla" SSAB minnen å andra konstiga samtalsämnen....FINNS DET NÅTT VI INTE SNACKAT OM UNDER SSAB TIDEN ?! ^^
Nää iaf, det var jäkligt nice, men Koffe kanske blev lite fööör glad i hatten :P men så länge han inte tar en taxi med farbor blå så är väll allt som det ska antar jag.

Gök, gjorde en paint-bild av mitt erkännande som hon (om jag känner henne rätt) kommer använda som skrivbordsunderlägg efter alla mina turer fram å tillbaka.

Nä, ska ladda inför kvällens tentafest ~ Vi ses där ^^


Efter_tentan_snack

Efter att tentan ÄNTLIGEN var gjord stack jag å Karro till Falun. Träffade Lisa E på  Deichman där jag också hittade en ny plånbok. (Få se om den är nått å ha, annars blir det min trogna Kogepan plånbok igen)

Det blir ju inte alltid som man tänkt sig >__________<
Va trök........................
Missade systemet me 5 minuter :(((((((((((

Killarna var inte sugna på biljard, så istället blir det jag å Gök som kör "tjejer kan" - å sen styr vi dit näsan pekar ... Tror näsan pekar mot Engelska...men vi får se hur det hela slutar.
Ser fram emot imorrn iaf  ~ Wiiie tentafest ^^

Döööööööööö Tenta Dööööööööööö

Wiiie !!!!!!!!!!! Natta intervjuade mig på Studentradion i Falun idag ^^

"Linnea är en vanlig tjej med mellanbrunt hår och hon fikar väldigt mycket. Hon drömmer om att än dag köpa en hund."

Övergången från fågelkvitter å råmande kossor, till Miiyavis Jibun Kakumei var klockren ^___^   Hade jätteroligt!!
Började fundera lite:
Fasiken va kul det skulle vara att kunna sända radio ^^
Hehe att kunna ha en programmpunkt då man bara snackar om japanska band å sen spelar japansk musik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <33

For tillbaka till Borlänge. Försökte mig på lite tenta plugg tillsammans med Alexandra, ska jag va ärlig så gick det väll sådär....å det blev ett väldigt prat om att jag är fuktskadad/luktskadad ;P å att jag snart börjar mögla (hahaha)

Har försökt plugga lite efter att jag kom hem också...........säger bara det:
DÖ TENTA JÄVEL (!) DÖÖÖÖÖÖÖÖ !!!!!!!!!!!!

Känns som att det inte fastnar så mycket mer i hjärnan längre....få se hur det går imorrn. Det får gå som det går helt enkelt !!!!!!!


Onsdags tankar

Annorlunda å mycket intressankt dag idag må jag säga  ~  kan berätta detaljerna kring den nån dag  ~he he he he he he~
*
*
*
Annars har dagen gått ut på att sitta å plugga minimalt medans jag väntade på att Karro & Alexandra skulle skriva färdigt deras Macro tenta (Hoppas det gick bra ^^) Natta kom efter ett tag å lyssna på låtarna i min iPod å försökte komma på lite frågor tills på fredag. ~WIiiiiiiho, hon ska intervjua mig i student-radio om min "fetish" ~ Japan <33333 


Lite blandade tankar från idag:

* Gör som de gör i Amerikansk action  =P

* Har kommit på att Pucko är otroligt överskattat. Tro det eller ej, men jag hade inte druckit nån sån förrens idag, å är djupt besviken. Trodde att det skulle va supergott, men det var näst intill äckligt (0___o) Blää på flaska helt enkelt!!!!

* Kom på en liten tanke när jag satt där med Natta & Alexandra också:  "Va bögig jag är egentligen" Gillar ju både killar å rosa ;P (HAHAHA)

"Fyyyy mitt kranvattens-snabbkaffe är jätte äckligt å för starkt"  ~  Waynes imorrn *blink blink*


Watashi wa Ashita Genki !!! Minna Gambare !!!!

~ OOOOOOOOoooooooooooooooooooooOOOOOOOOOoooooooh Va spännande!!!!!!!!!! ~


Hade mycket eftektiv (första halvan av dan iaf ;P) pluggdag i skolan idag


~ Hur ska det gå hur ska det gå ~


Fikade på Waynes med Karro, Natta å Gök - Gök var trött efter att ÅTERIGEN varit vaken hela natten (hur orkar männskan (0__o) !!)


~ hihi ~


På väg hem till Natta halkar jag min klumpfot, och får två sår som ser ut som ett Vampyr Bett (GÖK, DET ÄR ETT TECKEN !!!!)


Snart ~

LYCKA TILL PÅ MACRO TENTAN IMORRN ALEXANDRA Å KARRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minna-san ~ GAMBARE  !!!!!!!!! (= Allihopa ~  Kämpa/Gör ert bästa!!!!!)

Bra dag ~ men kanske ingen bra plugg-dag

Värdens bästa Anna kom å hälsa på idag ^^

Hade försovit mig, så jag missade lektionen (som jag iofs bara skulle ha gått första halvan på)
Fast nu vart jag precis i tid för att möta henne på stationen istället ^^

(Dom på Chalmers har det allt bra soft ibland ändå !!!!!! Tänkt den som ändå kunde ha lite lov, haha :P)

Hade heldag med henne iaf , sprang runt lite överallt, först till Tenoren å skolan (visa runt lite
Sen till Kupolen där vi efter relativt intensiv shopping i det som fanns kvar av rea-fynden lyckades hittade några roliga saker,i mitt fall 2 fina fest-toppar ^^

Sedan vart den en lååååååååång fika på Waynes då vi fick sällskap av Alexandra. Haha Alexandra lyckades få i sig en hink med Kaffe ^^;

Mycket bra dag allt som allt ^^ Mycket skratt, mycket mys, Mycket trevlig (^___^) ~ Ska börja planera för en ny gbg resasnart kanske ^^

DE sista timmarna som är kvar på detta dygn ska nu ägnas åt plugg >__<

GUD VA JAG SER FRAM EMOT LÖRDAG Å ATT FÅ DETTA FÖRBASKADE PROV ÖVERSTÖKAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Söndags tankar

~ Haha han slutar aldrig överraska mig - Vilken tok ~ ^^;

Imorrn kommer Anna å hälsar på, så det blir en heldag med henne XD Wiiiiie !!
Men måste få in lite tenta-plugg också.
Jag undrar ja hur det kommer gå på lördag, men, man kan inte göra mer än sitt bästa -
Även om jag känner att jag skulle kunna ha gjort OTROLIGT MYCKET MER inför detta prov, men Julens jobb tog knäcken på mig
(haha julknäcken på mig - den va lame :P )
Motiovationen har iaf sinat i motivations-förådet. ~ Ska fylla upp mitt lager till vårterminen

                                                                                                                                                                           

 


Lördags tankar

Pluggandet går sådär, tror jag kanske fattar ett å annat en aning bättre ~ som jag sa till Natta, "Bara att lägga i en högre växel å plugga ännu mer tills det svåra sitter, gör om tills man kan det"

Tycker så synd om Alexandra idag. När jag vaknade tänkte jag på att det var ju lördag idag, dagen hon sett fram emot hela veckan.
Men .... jag hoppas du får ett annat tillfälle !!

Själv sitter jag hemma å sröplar ingefärste (som är starkt som bara *** men hoppas det kan bränna bort ett å annat i halsen)
Känner mig som jag ser ut antar jag.
Tycker synd om Alex på MAX idag också. 3 som sjukanmält sig å han får inte tag på extra personal. Han ringde å väckte mig kl.10 bara för att höra ännu ett "Nej jag kan inte - jag är sjuk"

Önskar man kunde vara på flera platser samtidigt !!! + Frisk
Men nu kan man inte det.... Längtar grymt mycket till varmare, soligare dagar.

Fast !! Igår värmde solen riktigt skönt ^^  ~ Skulle man kanske ta en tur till Ornässtugan med några mackor å trevligt sällskap nån dag när man är frisk kanske *Blink blink*  (om ändå..... suck)


Hittade videon till en av mina favoritlåtar med Acid Black Cherry, som jag tidigare bara hört live.
Haha hans videor är alltid lika.....annorlunda :P å JAA!! DET ÄR EN "HAN"



                                                                                                          












Watashi wa dei

Konbanwa minna-san !! ^^

Watashi wa yuniba-shiti honjitsu kenkyuu, nimo watashi wa moto hiyayaka >__<`
Waga wa ototo no tanjoubi ~ o-tanjoubi omedetou gozaimasu Per-kun (n___n)!!


Haha ok ORKA !!, jag är ganska utråkad, å det gick inte sådär super att översätta hela mitt inlägg till japanska :P
skrev iaf att jag varit i skolan å att Per (min plutt-bror) fyller år idag (19) Grattis Per!! (n___n)!!

Hela familjen var till Fortuna å åt go mat ^^ Åååh va mätt jag blev!! Orkade inte ens äta upp allt och ens ta efterrätt (0__o)
~OMAGAD!! Whats happening to me !!!!!!!!~

Skulle egentligen vilja ut idag - men, är fortfarande sjuk (fast mycket bättre en vad jag kände mig mitt på dagen - då jag mer eller mindre kände mig å såg ut som et skatbo) Å man borde väll egentligen plugga inför provet nästa lördag - få se om det blir av lite senare inatt :P Imorrn blir det då definitivt (!!)
MEN NÄSTA VECKA MÅSTE VI HITTA PÅ NÅ ROLIGT !!!!!!!  Är ju totalt rastlös nu ju :P
Nu ska jag smälta maten ^^:

Bai bai
                                                                                                        












Tyck-synd-om-mig

Mådde verkligen apa idag!!!!!!! Å inte blev det bättre av att gå på den där trökiga lektionen med en läraren som verkligen suger !!!!

Köpte nya örhängen iaf, tyckte expediten var ovanligt trevlig. Fler borde vara sådär
(hmm undrar hur jag är mot andra när jag är på MAX?? Ni som varit i min kassa, va säger ni ??)

Efter att jag slutar skriva nu, måste jag VERKLIGEN ta tag i tenta-pluggandet!!!!!!! Nu jievlar !!

Haha precis för ett litet tag sedan pratade jag förresten med Daisuke!! Å hör å häpna, det var han som började snacka med mig (0_o)!!
Å han säger att han vill träffa mig å att han planerar att komma till Sverige i sommar (oh shit !!) MEN antar att jag inte känner för honom som jag gjorde förut, men det skulle fortfarande vara roligt att träffas ^^ (ärligt, det skulle faktiskt va kul)
Åtillsommaren är det fortfarande låååååååååååååååååååååååång tid kvar,så mycket kan hända på den tiden...men men

Nä, tentaplugg var det ja !!!!!!!...........

                                                                                                            












Skolstart

Happ, så har skolan kommit igång igen. Både kul å jobbigt. Kul att träffa allt folk igen som man inte sett under jul/nyår - men pluggandet suger lika mycket som tidigare.
Hade värdens mest ointressankta lektion och lyckades tappa pennan 2 ggr och nådde den inte. Fast det spela inte såstor roll, för läraren babblade på i sin egen lilla värld utan att vara det minsta förstå-bar.

Stackars Karro som fick sitta mellan mig å Alexandra under föreläsningen ~ Den ena fnissade mer än den andra. 
Fattar inte att du står ut med oss ;P 

Tog en Waynare med Alexandra efteråt och fick prata av mig lite (tror vi behövde det båda två, haha^^)



Känner mig ruggigt omotiverad att sätta fart på pluggandet jusst nu. Det gick iofs ganska hyfsat på förmiddan när jag satt själv i skolan....men......Längtar tills denna förbannade kurs är över !!!!!!!!!
~ Då vill jag ha fest !!! Nån som är med då ?? Min superplan vore iaf att hitta på nått då den 17:e eftersom många sticker på Skiweek den 18:e (kommer nog bli lite öde på Tentafesten lixom) 

//Ea

"Effektiv pluggdag" + Nörd

Haha måndagen skulle egentligen blivit "den stora pluggdagen" tillsammans med Karro, som jag för övrigt inte sett sedan nångång innan jul (0___o)!! Verkligen lång tid !!!!!
Men...återigen har vi bevisat att det är näst intill omöjligt att jag å Karro försöker plugga ihop :P
Fast jäkligt kul tyckte jag ändå vi hade ^^

Skulle först gå en sväng till Willys för att köpa lunch LITE SNABBT(!) - fast,när vi inte hittade nått vi ville ha, kommer tanken om Thaimat upp 
Mätta å belåtna rullar vi sedan ut från restaurangen.
Att vara så nära kupolen kräver ju förståss att vi tar en "snabb vända" genom alla affärerna ;P
(Gjorde för övrigt mina första rea-fynd idag. ((1 halsband, 2 linnen för 38kr st och en kofta för 100kr)) Har inte haft ork eller tid att rea-schoppa på mellandags-rean tidigare pga allt jobb på MAX.)
Klockan 3 är vi sedan åter tillbaka vid "huvena" i skolan - fick lite plugg gjort tillslut iaf ^^;
Efter ett tag kom Gök förbi också ^^ Kul, men det vart väldigt mycket snack om allt annat än plugg - så jag tror jag ska göra ett försök till med en effektiv plugg-dag imorrn istället XD

Väl hemma möts man av Per som säger att han vill lana WoW med mig...hehe så vad gör man inte för att hålla sin brorsa glad :P
Något fyrkantig stapplar jag ut från hans rum ca 4 timmar senare - fast mycket efektiv speltid måste jag säga att det var. Fick lov att göra ett nytt konto för mina förra 10 dagars trial tid hade gått ut :(
Men, på bara 4 timmar hann jag levla till samma lvl och göra nästan lika många quests som jag gjorde under förra trial-omgången jag spelade.
Faaan va nördig jag kan va ibland alltså haha ^^;   ~ Fast kul är det  !! XD

Bra dag!!

Har haft en riktigt bra dag idag (hitills iaf :P ) Sov länge, bestämde mig för att dra till Kupolen,
Innan jag for kollade jag posten -Mitt paket från Edo-san hade äntligen kommit-
Fick även ett sms från Adlibris - Mina "Twilight böcker" hade också kommit (n___n)!! -  Så det blev ett väldigt åkande fram å tillbaka för att hämta upp allt XD

Hittade ett part svarta skor till jobbet också (bäst för dom att de inte ger mig rygg-ont imorrn)
Sen kom Gök å Frankie å tog en fika med mig på Wayne´s
Vi öppnade Edo-sans present. Fick ett Engelsk-Slovakiskt lexikon å godis (haha ^^)

En del luckor fylldes i också~ Nästan så man skämms lite för det där med kudden - men ... får väll kommentera det på nästa kårkväll eller nått antar jag :P 


Nu ska här göras upp en pluggtaktik inför det kommande provet i "International Economics" >___< Blääää
Å imorrn är det återigen dax för jobb....................

//Ea

Ny dag - Nytt År

Gårdagen var super ^^ Fick träffa Kim igen vilket var lika trevligt som vanligt ^^
Men fick i mig ALLTFÖR mycket (skyller på Krykkan, för hade det inte varit för hans dumma drink som var ALLDELES för stark för mig så hade kvällen slutat mycket bättre. Behövde ju iofs inte ha drukit det, men som sagt.............DUMT var det å tänker INTE (ALDRIG) göra om det igen !!!!!!!!!!)

Skäms å har ganska mycket ångest, ville inte att en viss person skulle se mig sådär......
Hoppas jag inte förstörde kvällen för dig Gök
Å varför kan jag aldrig säga hej då på ett bra sätt >___<

Vaknade idag å mådde apa - fast mår mycket bättre nu - förutom ångesten.........................(mamma gör ju inte saken bättre heller)
Men men, allt som allt var det en supertrevlig kväll/natt igår. Nu längtar jag till 30 års festen,UppCon (om jag ens går) å till Kvalborg ^^

//Ea

RSS 2.0