MINA BESÖKARE
fr.o.m. 081024
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

Lördags Zombie

Happ, sov typ ingenting inatt :S Min hals höll mig vaken hela natten. efter ett tag fick jag t.o.m ont i huvudet efter att bara ligga där å känna varje andetag skära som en kniv i halsen...då fick jag nog, tog en alvedon å kröp ännu närmare Krykk å beslutade mig för att bara försöka glömma hela världen, tillslut lyckades jag faktiskt få några timmars sömn iaf.
Så idag är man minst sagt lite lördags zombie. Min näsa börjar bli täppt nu...vet inte vad som är värst när man ska sova....halsont eller nästäppa...pest eller kolera säger jag bara!!!!!!!!
Blev som sagt inget jobb den här helgen :( jag som hade tagit på mig så mycket pass å var så duktig. Blir alltså inte lika mycket pengar för Mars månad som jag hade tänkt,men det är bara att komma igen i April istället antar jag :/

Idag blir det istället lite x-jobbs arbete,har en sammanställning på allt "Emperical data" som vi samlat in genom våra intervjuer jag å Hatice haft för oss de senaste 3 veckorna. Det ska in på tisdag, så det kanske är en mening med att jag inte kunde jobba den här helgen iaf....

Sitter på sängen å skriver medan Krykki spelar Modern Warfare 2 på PS3:an, kan se in till Pastorns lägenhet för alla dörrar är öppna. Han flytt-städar det sista just nu så han har föräldrarna på besök. Känns konstigt att han ska flytta faktiskt. Har iofs inte pratat så mycket med honom, men på nått sätt så kommer det bli tomt utan honom. Fest på Locus är det ikväll me, jag är alldeles för kravlig för att gå, men jag har övertalat Krykk att gå iaf. Eftersom Pastorn drar på måndag så borde han spendera tiden med honom istället förmed mig som faktiskt kommer finnas kvar!!
Så ikväll ska Ea spela Final Fantasy 13 för första gången på projektorn :D hihi



Medans jag jobbar lyssnar jag förresten på The Killers. Favvo låtarna just nu måste nog främst vara:



och denna:



hihi vet inte om det bara är jag,men tycker att låtarna påminner mycket om varanda :D
Tjo tjo !!


yyyyy suuuk!!

Vaknade igår å hade ont i halsen, Under dagen så vart jag mycket värre, fick otrolig huvudvärk och frossa, antar att jag hade ganska hög feber...
Idag mår jag en aning bättre, hoppas jag blir frisk snabbt så jag inte missar för mycket jobb i helgen.

Har iaf fixade ett gemensamt sparkonto till mig å Krykk idag :D ÄNTLIGEN är jag i fas med alla betalningar, känns jäkligt skönt. Så nu hoppas jag verkligen att alla extra pass jag har tagit på mig den här måndaen ska resultera i mera peng-peng näsa månad :D

Idag ska jag bara vila, försöka skriva färdigt min Distanskurs så jag slipper tänka på den mera kanske spela lite FFXIII oxå ^^

åå just det, lite bilder från Hatice´s förlovningsfesten i måndags :)




tjo tjo


Inte riktigt min dag ....

Så var det söndag då...skulle ha varit dag 3 av 3 av mina jobb-dagar,men det gick inte som jag hade tänkt mig. 
Stod i kassan å kände att jag började känna mig tröttare (vilket i vanliga fall brukar ara ganska normalt) men det blev värre, började känna mig yr å till slut spyfärdig t.om >__<
Bad att få ta min rast tidigare (i vanliga fall skulle jag nog ätit 3 halv fyra, men jag bad att få ta rast redan klockan 2)
Men det blev inge bättre fast jag fick sitta ner å dricka massa vatten, å maten jag hade med mig gick bara inte att få ner ...
Så jag beslöt mig för att åka hem...Känns lite bittert att missa 4 timmars arbetstid, men antar att det inte gick att göra nått åt, är man sjuk så är man.
Men nu på kvällen mår jag iaf bra, så det är bara att ta nya tag inför nästa helgs arbetspass :)
Imorrn är det 2 intervjuer med eleverna på Soltorg, sen sminkning på Body Shop med mammi å sen bär det av till Hatice´s förlovningsfest. Om det blir nå bra bilder så läggs dom nog upp här å kanske på FB.
Tills dess tjo tjo!!

Jobba Jobba Jooouba!!

Sen jag började fåmitt schema på internet har det funnits tillfälle att ta åt sig extra pass...men såfort det har kommit ut ett nytt pass så har jag tvekat å funderat på det ett tag, när jag väl bestämt mig för att jag vill ta på mig passet så är det borta .... detta hände även idag!! Kunde ha tagit åt mig ett pass för imorrn (torsdag) mellan 16-22, tvekade och funderade lite på det medan jag gick ut å handlade. När jag kom tillbaka hade jag bestämt mig för att jag ville ha det, men då var det borta.

Men nu så!! På skoj kollade jag mitt schema igen, å då var det hela 4 lediga pass helt plötsligt (0__o) så nu jievlar, tog mig an alla pass som fanns, så nu kommer jag antagligen jobba 5 helger på raken...kanske t.o.m mer, det får vi se när nästa schema kommer ut.
Inte för att jag tycker att det är så fasligt roligt att jobba där (som antagligen alla vet redan) men tycker att jag verkligen behöver mera pengar, det har verkigen varit lite av dom den senaste tiden.
Kanke inte behöver ta mig an nå extrapass under April...kanske :P


Solo-hemmakväll

Idag hade Christian utbildning å personalfest efter jobbet,vilket innebar att lilla jag har varit ensam hela kvällen.
Kan säga så mycket att det har blivit mycket TV spel (Grandia) å TV :P

När solen gick ner hann jag med att ta denna snygging till bild oxå


Nu är klockan snart midnatt å mitt mys har fortfarande inte kommit hem, så jag antar han har roligt :D
Men jag börjar bli trött...
Gnatt!!


iiiiiiii!! Förväntansfull !!

Har lust för utgång på fredag!!
Antingen kåren eller S2 :D 
Va sägs?!!

Å Marit, har du tid med fika nån gång den här veckan istället? Jag har tid hela veckan, bara att höra av sig när du kan :D

Lyssnar ganska mycket på Bandit.se just nu. Har kommit på att de spelar mycket bra musik där ^^ Plus att det finns som en app till iPhonen oxå så jag kan lyssna på det vart jag än går ^^ Mjao!!

Just nu är nog faktiskt favoritlåten denna:




hehe å då är det inte bara för att Jared Letto är sångaren :P



Oooo, å imorrn släpps ÄNTLIGEN Final Fantasy 13!!!!!!!!!!!!
Längtar längtar längtar!!!!

Hehe jag å Krykk tog en promenad i det fina vädret idag. Besökte Game för Krykk ville veta hur mycket han fick omhan lämnade in begagnade spel. Passade samtidigt på att kolla hur det såg ut med min reservation på FF13 när jag endå var där.
Det lustiga var att han som stod i affären (och som jag mest brukar snacka med när jag är där) tog upp en pärm med bokningarna å berättade att de hade börjat ringa runt till de som hade bokat. Men eftersom jag var där kunde han stryka mitt namn från listan på en gång...haha det lustigaste var att han strök mitt namn från listan utan att fråga vad jag heter :P
Hehe då har jag varit där mycket, när han t.o.m vet vad jag heter :P

Tjo!


Jobb fredag + helg

Igår hade jag tänkt ha en lugn fredag me lite Tv spel å kanske lite skoljobb oxå, sen iväg på fika å lite välbehövligt tjejsnack med Marit, men blev tillfrågad att ta ett långpass på Max istället. Har klagat lite på att jag skulle få för lite timmar den här månaden, men nu kommer jag få bra mer :)
Känner mig nöjd, men kroppen värker ... speciellt fötterna!! Misstänker att mina skor är inne på sista användningen.
Men har två kortpass kvar (lördag & Söndag) sen får jag bejemig ut påskojakt.

Idag var jag tvungen at vakna klockan 6 påmorronen (0__o) för Christian skulle börja jobbet klockan 7 (0__o) blä förtidiga mornar, men ännu värreblir det närman ser hur barnprogrammen som visas nu för tidden på mornarna är hur hemska som hellst. För det första så ser allt lika ut. Allt ska vara dataanimerat å sen sjunger de nå fjollig introsång. Nää,bättre var det verkligen när man var liten. Då var disney dags tecknat å inte nå fjollig 3D fjant!! Usch!!

Ikväll iaf efter att jag kommer hemfrån jobbet ska jag sätta mig ner med fjärde delmomentet till distanskursen...å kanske sova lite :D
haha har blivit precis som mamma. Somnar under typ alla filmer som jag å Christian ser på å vaknar inte förrens till eftertexterna. Sen får jag svårt att somna när det är dags att gå å lägga sig :( (fast så är iofs inte mamma, hon kan sova hur å när som hellst :P)

Om en timme är det dags för jobb igen..

Tjo!


Liten Vinter Vandring

Vaknade till strålande solsken å blå himmel idag :D
å eftersom både jag å Krykk var lediga, så bestämmde vi oss för att gå en promenad på morronen å fotta lite.
Gick runt Tenoren parken --> vidare till vatten parken å tittade på de små stackars ankorna som simmade runt i en pöl med vatten.



Tog lite andra fina bilder oxå, hihi när jag fottar blir det alltid ganska bra spotanbilder på oss har jag märkt ^^





Senare idag fick jag även lite x-jobbs arbete  gjort.
Fick klartecken från Sabine att våra frågor var OK så jag å Hatice satt å mailade runt till alla rektorer på Gymansieskolorna i Borlänge om tider för intervju.
Hoppas vi får svar snart så vi kan planera inför nästa vecka :D  Kul att det börjar hända saker iaf !!

Ikväll ska jag å Krykk bara feta oss ^^ Först med semlor sen med lite chips å dipp + nån bra film.
men först blir det en till promenad till Tenoren parken. Har ju nå mysko delmoment på min Grafiska Distanskurs då jag ska göra en Grafisk Illustriation av de intryck jag får från en random plats (som råkade bli Tenoren-parken på natten för mig :P)

Tjo tjo!!


RSS 2.0