MINA BESÖKARE
fr.o.m. 081024
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

Dopparedagen

Hade myskväll med Christian idag. La en pepparkaks cheesecake i frysen inför morgondagen och spelade Bingolotto på deras uppesittarkväll. Vann såklart inget, men det var mysigt iaf :)

Nu har julafton visst hunnit blivit 1 och en halv timma gammal. Dags att sova så det kan blir julafton på allvar ^^

Go Jul på er allihopa!!



Helgens bravader

I fredags var det roligt. Var på julfest med alla Sprint kollegor. Riktigt trevligt ock riktigt god mat på Klockargården i Tällberg. Å de är då för roliga. Så fort man gick på toa så stod det ett påfyllt vinglas vid min tallrik. Tror visst AnnSofi försökte supa mig under bordet :P hehe

Var lite "vrakig" morgonen därpå, men efter en alvedon bar det av mot jobbet igen för lite extra helgarbete. Efter några timmars arbete bar det av hemmåt, å på vägen fick man nästan de sist julklapparna klara ^^ duktigt!!

På söndagen var det nästan bara julstök som gällde. Pyntade både granen och satt ihop pepparkakshuset ^^

Så nu kan julen komma. Jag är redo ^^

Lägger till lite bilder på granen å huset. Är ganska missnöjd med garneringen av huset för jag gjorde till en början kristyr utan äggvita. Till nästa år ska jag införskaffa en riktig sprits istället för plastpåse å bara använda mig av äggvitekristyr :)


3:e advent

Vart ingen bakning denna helg med tjejerna :( Men gjorde klart mina julkort och bakade lite själv iaf till tonerna av Michael Buble's julskiva --> mysigt ^^
Antar att det mesta av bullarna går åt imorrn på fikat :D



30 nov

Var å lämna blod. Det har gått snabbt å relativt smärtfritt tidigare. Men denna gång var det svårare. De hittar ingen bra åder så det kändes som att de fick gröta på rätt bra där ett tag innan de hittade en åder där det rann relativt bra från. Tidigare har det bara tagit 5-10 min men denna gång fick jag sitta hela 20min innan jag var klar.
Det gjorde inte ont under tiden, men ganska obehagligt måste jag ändå säga att det var!!

Antar att det är för att man är så stressad på jobbet just nu. För jag har inte kännt av blodgivningen tidigare. Men denna gång vart jag väldigt trött å dåsig efteråt.
Aja, ska sluta klaga. Fick ju ändå en till ittala skål till min samling som tack för besväret :D

Mitt Batiste torr schampo som jag beställt från Kicks kom oxå appropå ingenting ^^. Så nu lucktar jag kockosnöt <3


RSS 2.0