MINA BESÖKARE
fr.o.m. 081024
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

<3<3<3



Unnade mig ett par nya stövlar (från Scorett) under lördagens shoppingtur med Marit ^___^
Nu lär man få leva fattigt till lönen kommer.. Attans att det inte ens är Oktober ännu :P



:D




Lördagen den 24 sep

Igår var det 80 tals fest på kåren. Blev att man gck ut nykter å skjussa runt lite, men det var rätt ok en då. Roligt att få dansa till gamla klassiker, men hur fasiken dansar man till 80 tals musik??! De har ju ingen speciell dansstil om jag fattat det hela rätt, eller?? Nån som vet hur man dansade på 80 talet?

När jag vaknade imorse så kände jag mig dock nästan bakfull....fick fundera vad jag hade gjort dagen före :P
Hade världens sjukaste dröm oxå. Jag var gravid i typ 6-7 månaden, men kunde inte riktigt avgöra om jag verkligen var gravid eller om jag bara var fet ^^; haha.. Vet iaf att jag kände riktig ångest inför det hela :P

Idag ringde Marit å ville ha mig ut på shoppingrunda ^^  KUL!!! Men faligt. Det slutade med att jag köpte ett par ursnygga (och sköna) mockastövlar för 1200.- (0__o)  men känner att jag nog kan unna mig dom ^^


Snart ska jag göra brylépudding å <3 har laddat hem Transformers 3.
Kände inte alls för att gå ut å dansa med tanterna å gubbarna på hela huset.

またね!



Cogito ergo sum

.....Det har varit MYCKET tankar som snurrat runt den senaste tiden. Så nu vert jag verkgen att jag lever :P

Jag undrar om det ens är någon som läser min blogg längre. Känns som att jag bara använder den när jag känner att jag måste skriva av mig.
Som alltid så har en lååång tid gått sen jag senast uppdaterade, so here it goes.

De senaste 3 veckorna har varit väldigt turbulenta. Började på bygg prorgammet men kände adrig riktigt att det var "jag". Fick sedan en reservplats på Grafisk design, vilket jag tyckte var grymt roligt och mera "jag" än bygg. Men det kändes fortfarande inte rätt att gå tillbaka å plugga igen. Det kändes fel helt enkelt. Been there, done that liksom.

Har sedan jag slutade på clas ohlson letat jobb like a mad person, men mest jobb i Sthlm faktiskt, men även de som jag kunde tänka mig i falun och borlänge.
För 2 veckor sedan blir jag uppring under lektionstid av konsultföretaget Sprint som tyckte att min profil var intressant och de ville att jag skulle komma in på intervju dagen efter. (detta var å alltså måndagen V. 36).
Var på Intervjun på tisdagen och fick sedan besked att jag skulle få träffa "Kunden" (Stor enso) på fredagen. Iväg far jag :)

På måndagen V.37 får jag ett mail från Sprint som säger att Stora Enso gärna vill anställa mig till deras nya inköpsavdelning som de ska starta upp...å  tja, thats it. Så på typ 1 vecka så har man landat ett jobb med hyfsad inkomst :D

Känns bra att få igång ekonomin igen (Ska verkligen inte dölja att det kändes lite kärvt att ha obetald praktik och näst intill obefintlig ersättning från Komfast som i princip gick raka vägen till min del av hyran). Så jag är gad för min skull ^___^

Nu ska här sparas så jag kommer iväg på den där Japan resan nån gång ^^ やった!!



Lördagen den 3 Sep

Tog en långpromenad genom Borlänge idag. Kul att kolla på de fina nybyggda husen som ligger på Mjälga. Men när vi kom till Mjälgaskolan där jag gick 7:an till 9:an fick jag en smärre chock!!
Hela skolgården var typ helt igenväxt och allt var supernedgånget. Trodde att de inte hade lagt ner hela skolan. Men så verkar det vara. Knepigt bara att de bara låtit alltsammans förfalla :(

Appropå ingenting så tänkte jag bara meddela att jag kom in på Grafisk design programmet efter en del om och men. Men nu på måndag så ska jag ha första föreläsningen med Nils som lärare :D Hoppas det blir kul!
Annars fortsätter sökandet efter jobb som vanligt :D

Som avslutning bjuder jag på denna härliga låt:




RSS 2.0