MINA BESÖKARE
fr.o.m. 081024
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

Russindisco

Igår var det hela huset debut för mig. Tyvärr lyckades jag å Karro inte ragga upp nå mer som ville med oss ut. Men vi hade roligt iaf :)

Dagen till ära hade jag köpt nya byxor (välbehövligt) å Karro körde Marilyn Monroe ^^


Helgstök

Var å kollade på I Am So Me på P&L cafet i fredags tillsammans med Kim och Karro.
Träffade en gammal arbetskamrat (lollo) som man inte sett på ungefär ett år. Det var roligt. Men pga bristande ekonomi blev det ingen utgång för mig denna helg. Vi satsar på nästa :)

Helgen har bara gått åt till att fixa med lägenheten. Så nu är alla lister målade och dörrarna slipade + ommålade. Tv, spegel och hylla kom även de upp på väggen igår kväll.
Värdering av lägenheten blir på onsdag. Spännande ^^


Glad Påsk

... I efterhand :)

Har haft 4 väldigt bra dagar. Fått mycket gjort i lägenheten å även fixat både inresetillståndet till New York resan samt deklarerat å gymmat :)

Hade varit så skönt med några dagar till, men jag antar att det är lika bra att gå tillbaka till jobbet så man kan tjäna lite pengar ^^


Projekt nr1 - Etapp 2

Nu har det fått en hel vecka sen jag senast gjorde en uppdatering om mitt lamp projekt. Har inte hunnit gjort någonting under veckan då den har varit fullspäckad med annat. Har t.ex. hunnit fika med Karro å hängt en snabbis med Marit. Det blev även 2 besök på distrikten som jag är kontaktperson för då jag har hand om Region öst på jobbet (säger alla jättemycket eller hur :P)
Iaf så var jag ut till Hagge distrikt på tisdagen och hade lite utbildning för ett maskin lag om hur de ska göra med SAP (det ekonomi program som vi infört)
Å i onsdags bar det av till Tierp för att hjälpa till att lösa problem som folk råkat på. Roligt att få ett ansikte på de som man annars bara har kontakt med över telefon å mail :D

I torsdags beslutade jag å Christian oss för att sluta jobbet lite tidigare å dra iväg till Västerås å kolla in den stora gallerian de byggt. Blev även att köpa lite smått å gått på IKEA ^^

Så nu sitter man här med lampan igen. Tyget är på-nålat och ska bara sys fast. Sen är det dags för volangkanten ^^

 


RSS 2.0