MINA BESÖKARE
fr.o.m. 081024
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

....efter och medans

15.30

*pust* man kan inte säga att jag är färdig precis,men jag har iaf dammsugit å torkat + flyttat runt saker å slängt.
Är ganska nöjd ändå, men jag har fortfarande MASSOR kvar att göra egentligen...men...kunde jag leva med hur rummet var innan, så kan jag definitivt ha det så här ett tag till.
Det som är i störst behov av en stor rensning är nog annars garderoben. Snart sprängs den (0__o)

Fast det skulle ha gått bra mycket fortare omjag inte hadeså förbaskat ont i foten.
Det var ok förut att gå när foten bara var sväld pga mitt lilla snedsteg i trappan) men sedan igår har jag även fått on på andra sidan foten....som sagt, sväldhet kunde jag leva med,men det här gör ju ONT ju >___<!!

Ska försöka ta det jättelugnt hela veckan,eftesom det ju är Tjällossning på fredan, å vill inte vara besvärad av foten då heller. Men detta innebär tyvärr att jag inte kan se på när Natta spelar ikväll.
Känns verkligen sugit, eftersom jag verkligen vill gå, men som foten är just nu så går det bara inte >____< 
Det enda positiva jag ser med det hela är att det åtminstonne inte ärbåda fötterna som krånglar...............


Före....

12.00
Har precis bäddat sängen, ( och såg precis en blåmes utanför fönstret ^^)  gaaaah sidetracked  - sitter med en trasa i högsta hugg å ska börja bearbeta rummet mitt :D
Frågan är bara: VART SKA JAG BÖRJA !!!!?

Tror strategin för dagen blir att börja i ett hörn å arbeta sig mot dörren.

.... men orka lägga upp före å efter bilder :P


fortsättning följer ....

ps, hade verligen APKUL igår på tentafesten ..... finns inget mer att kommentera än att det var en jättebra kväll ^^ Ds


Overall PÅ!!!

Har kommit på varför jag är så illa till mods innan varje jobbhelg.
Förut hade jag nått a se fram emot... Japan resa - övriga världsresor - körkortet etc.
Men nu finns inte samma sug efter att ge sig ut i världen ... så jag tror jag gått in i nån slags negativ spiral: "varför jobbar jag egentligen" - Fast, det är ju såklart jättebra att ha ett jobb så man får in mera pengar än bara studentbidraget ... men,som sagt,motivationen ligger en aning back just nu.
Ska försöka ta mig i kragen å finna nått att jobba för.

Dagens arbetspass gick hyfsat snabbt iaf . . . åt en Chipotle burgare också ^^ Förvånansvärt go faktiskt,men jievlar va stark eftersmak den hade (0__o)
Jag, Peru, Gök å Frankie satt hemma hos Gök å sydde/pysslade med våra overaller å myste med stearinljus eftersom det ju var "Earth hour" idag. (Fast Göks grannar verkade inte fatta att vitsen med det hela ju är att man ska SLÄCKA lamporna)

Är hyfsat nöjd med overallen iaf,fast just nu är allt bara dit limmat. Ska ha en stor UPPRYCKNINGSDAG på måndag då jag bl.a ska städa rummet, plugga, sy fast bokstäverna och  åtminstonne några av märken, å sen spelar Natta på kåren klockan 7 (SKA JAG INTE MISSA ^^)

Imorrn är det dock arbetsdag igen (hoppas hoppas hoppas jag får stå i kassan igen, dagen brukar gå snabbare )
sen bär det av mot Moong8 - förfesta hos Frankie (Overall PÅ!!!!!) å sen Tenta fest på Tenoren... efter att ha fått i mig lite mera mat känner jag mig lite mera pepp inför att festa,mot vad jag gjorde innan jag drog ifrån Gök .... få se hur det känns imorrn .... om bara min fot slutar vara så jievla svälld hela tiden,det innebär ju mindre dansa - vilket brukar innebära mindre kul.

... aja ... nu ska här sova
Gnatt Gnatt


Skrubbsår å Kaffefläckar

Har haft en riktigt bra dag idag. Hade bilen också så det var inge stress me bussar. 

Myste så mycket så jag fick både ett skrubbsår på knät å kaffefläckar på både tröja å jeans :P

Johannes å jag hann med både 2 turer till Hemköp för att hämta hans beställda datordelar å sen lite GT utsällning + några minuters "Katamari rullande" innan det var dags för mig att skjussa honom till jobbet å sen vidare för att möta upp Karro, Frankie, Gök, Malin, Sander å Bjömpa *pust* på Sibylla.
 
Drog iväg till Lager 157 å handlade massa <333
Hittade en kjol, ett party linne, en gul palestina-liknande skjal å sen köpte både jag, Gök å Frankie likadana tröj/jackor som vi ska ha när vi åker till Tjällis nästa vecka (n__n)!!
haha, vilken syn det kommer bli när alla 3 kommer i likadana kläder ^-^;



Imorrn blir det antagligen lite skolhäng tillsammans med Karro å Gök. Ska försöka komma nån vart med CSS uppgiften till Delmoment 4.
å sen en sväng förbi rosa huset å köpa tyg till overallen ~ Sykväll på lördag efter jobbet (yaaay) ^^


Mysar upp

Gårdagen var ganska blaha som ni kanske la märke till, ni som läste förra inlägget :P - vet inte om idag var någo annorlunda egentligen, men på sätt å vis var den det. Kanske beror på att solen var framme å sken - fast kallt som satan var det (-8C i Ornäs iaf >_< så det fick bli vinterjacka på - Jag som hoppats slippa ha den mera det här halvåret)  

Mobilen har gått varm i princip hela eftermiddag ^^ Va alla är gulliga som ringer å hör hur det gick för mig på tentan XD
(fast efter att tredje personen ringde så började jag fundera på hur mycket jag egentligen måste ha klagat eftersom det adrig brukar vara SÅ HÄR mycket uppmärksamhet kring en vanlig skrivning annars :P)

Jonatans prov var iaf sig ganska likt. Mest frågor tagna från övningstentan (vilket man memoriserat) å sen slänger han in typ 2 egna frågor som man inte förstår....vilket resulterar i att man oftast bara får B istället för A .... men men :P
Nu ska jag iofs inte säga att jag får VG på tentan bara sådär. Kanske jag skrivit nått helt galet å hamnar på ett svagt G - men,skulle bli förvånad om jag inte blir godkännd ^^

ÄNTLIGEN har jag fått upp min ljusslinga i rummet. Den har sedan säker 6-7 år tillbaka legat i en burk i bokhyllan, men nu så hänger den å "mysar upp" (^-^)   

Kvällen kommer annars att bestå av en liten koll på Föreläsning 2 om CSS - Se Desperate Housewives å sen får vi se hur mycket tid det blir över för annat.
Känner mig verkligen trött, har nog inte sovit så mycket de senaste 2 dagarna (även om jag hellre sover bara 5 timmar hos Johannes än 8-9 timmar hemma)

Vi får se vad som händer imorrn ^^


Arg

Tar lite pause i  tentapluggandet.
ÄNTLIGEN har jag lyckats klura ut hur man gör för att skriva en "Cash Flow Statement" ("kassaflödesanalys")
Få se hur det går imorrn. Ska iaf bli JÄKLIGT sjönt att få den där dumma tentan gjord iaf...hur den än kommer gå...
HOPPAS HOPPAS HOPPAS jag slipper göra omtenta nu !! ^^

Fick samtal från en "fjortis kollega" på MAX också.
Förra veckan hade vi kommit överrens att hon tar 4 timmar av mitt 8-tim pass nu på lördag, så att jag bara ska jobba 12-4... men så ringer hon å ändrar (IGEN) så det blir full jobbhelg.
Och va nice det kommer bli på söndan då det är Tentafest ...  INTE (hatar att behöva gå direkt från 8 timmars slit till kåren)

Just nu känns det som att min vecka som jag först trodde skulle bli så bra - ser ut att bli ganska trist.
det är fanimej pissvädret utanför som får mig att känna mig anti allt.

>> Hatar att allt ska va så jievla otajmat JÄMT!! <<

Nä, ska få ut mina frustrationer genom att plugga lite till, sen gå å lägga mig. Mysigt nog måste jag gå upp halv 7 bara för att få skjuss me mamma in till stan.
(Åter igen, jievla pissväder. Hade det varit fint väder hade jag tagit bilen å pappa cyklat..........>___<)


Äntligen Overallbärare

Igår hände de igen. stänger av alarmet i sömnen å fortsätter sova. MEN den här gången var det ändå extremt, eftersom jag la mobilen en bit bort så att jag inte ska kunna sträcka mig efter den å stänga av.
[antar att detta kommer låta mysko men - ] Tror ni inte att jag kryper i sömnen å stänger av mobilen å fortsätter sova. (med kryper,menar jag att jag i princip går i sömnen)

Iaf

Träffa Karro å Gök i skolan, satt där å försökte plugga lite själv, sen bar det av till Kupolen, Kollade vi på Måns Zelmerlöw (å han såg lika bra ut i verkligheten som på TV ~ Sjöng lika bra gjorde han också ~ Talang har han minsann ^^)

Hämtade ut min Overall runt 16 + köpte massa märken å en handduk. Vart lite....snopna kan man kanske kalla det för....när vi kollade in färgen på overallerna. Det är meningen att ekonomernas färg ska vara RÖD, men min å Karros overall är typ laxrosa ^^;
Funderar på om man skulle ha färgat om den själv, men, vid närmare eftertanke tror jag nästan att jag avstår.  Om inte annat så har jag nu infört en "IBM-färg" till overallerna....(dassigt röd) haha sen när börja du läsa IBM Karro :P

Imorrn ska jag plugga (eventuellt om jag får tid, kanske se till att städa lite i rummet) å sen lät det som att det blir Majong me Johannes x2 ^-^


Mys/plugg fredag

Tiden går alldeles för snabbt när man har roligt (0__o)
Tillbringade torsdagskvällen å en stor del av idag (fredag) tillsammans med min Johannes <33
"Tvingade/övertalade" han att se på Moonchild (Gackt film) vilket jag, tro det eller ej, tyckte var sämre än vad jag kom ihåg att den var...såg den ju förut enbart för att Gackt va med...men men :P Antar att jag blivit en aning mindre "gackt-fangirlig" ....Men Gackt är fortfarande Gackt (n__n)
Vi såg på en animé som heter "Paprika" också. Har hört talats om den förut också, men inte haft tillfälle att se den.
Den var förvånansvärt bra å jag har blivit totalförälskad i ledmotivet <33


tråkig video tyvärr, men låten är <33


Idag vaknade jag utvilad (för en gångs skull) 
Pluggade i någon timme hos Johannes å sen drog vi till Kupolen å lämnade tillbax hans skärm å lite annat smått å gott, Tillslut blev det lite strö-shopping i diverse butiker. Skulle vilja ha Skull-candy hörlurar, men dom e ju typiskt nog ap-dyra >__< 



Imorrn ska jag ÄNTLIGEN få min overall *längtar*
MEN ~ för att jag ska kunna ha en "latdag" imorrn, ska jag ha en pluggkväll nu !! 

Förresten ~ För ungefär ett år sedan skulle jag ha blivit helt förkrossad men nu känner jag mera glädje å lättnad över Daisukes "svek" eller vad man ska kalla det för... 


 

Popcorn <33

Suttit i skolan å pluggat för tredje dagen i rad - inte lika pigg idag som jag var igår dock >__< åtminnstonne till en början.
Runt halv 2 kom Johannes <333 å jag blev genest MYCKET piggare, som grädde på moset kom även Frankie som hade med sig Popcorn (n__n)

       

Igår blev det inte nå plugg gjort alls efter att jag kom hem, men idag ska jag se till att få klart summeringen av de resterande kapitlena - så behöver jag bara sitta å nöta frågor imorrn.

Ska eventuellt till kåren också, men har inte bestämt mig än - få se hur det känns imorrn helt enkelt  :D

Nu ska jag hoppa in i duschen (höhö bokstavligt talat :P) å sen blir det *plugga plugga plugga*


4 timmar ...

..... har jag sovit i natt (läste näääääästan klart "New Moon")
Trotts detta känner jag mig inte nå tröttare än vanligt....kan det vara vårsolen mån tro :P 


Full fart mot Lördan

Tjohoo va glatt överraskad jag blev när jag fick reda på att min OVERALL kommer på lördag.
Motivationen att plugga vidare har stigit till max ~ full fart mot lördan ~
Först ska jag å Frankie till Kupolen å fan-girla oss till Måns Zelmerlöw
(kommer säkert va annat bekant folk med då också *blink blink* men jag antar att de inte kommer vara lika lyriska :P )
å sen vidare till Tenoren for overall-upphämtning å eventuellt syjunta - hoppas jag hittar lite fler märken också ^^



Dagen har förresten totalt dominerats av "Jag är en Vampyr" me Markus KrunegårdTotalfrälst kan man kanske kunna säga ^^;
Varför har jag inte lyssnat på den förrens nu egentligen??
Älskar texter som är helt random  ~ då får man tänka till lite (^-^)



"Vad vill du, Men kom då, Jag är ju här och väntar på dig"

"Ett tu tre på marken. Sitter och väntar modigt på sparken"

"Jag höll med husse och tog bussen in till stan där det lyser tryggt"

"Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad"

"Du såg exakt lika påkommen ut som du var. Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar"

"Toaletten spegeln. Jag har stirrat färdigt på den - O vem blir inte ful i sextio Watts ljus?"



Imorrn ska jag lägga mobilen en bra bit bort så jag inte slår av alarmet  å somnar om igen som jag gjorde imorrse.
Försov mig 3 irriterande (men välbehövliga) timmar :P



Schlagermys + Grattis min älskling !!

Igår var det schlager-mys på Frankies våning tillsammans med Karro, Frankie, Natta och min underbara mys.
Kan det bli bättre? - tror inte det va !! ^^



Johannes <33 födelsedag idag (söndag) Är så glad att han blev glad för presenterna jag gav (n___n)!!
Dagen har annars mest bestått av Mys, TP på Wii och Pizza 
Förlåt förlåt förlåt för den eventuella fläskläppen (>___<)` Även om det kanske inte var mitt fel känns det fortfarande så för det var ju MINA tänder   ~ ~ ~  Min stand-in får hålla koll på dig i natt <33

Nä, kanske man borde ta tag i lite tenta-plugg nu.........tröööök alltså, men det måste verkligen göras (!)

(ego bild med min "stand-in")

Swisch iväg

ps, va tycks om den nya borden ^^ (vart inspirerad av Frank att också förnya mig ~ lite vår tema denna gång)

 

Maxad

Hahahaha förstår mig verkligen inte på folk!!
Hur kan man INTE tycka att Miyavi ser ut som en kille (0__o)
hehe oki, måste väll hålla med om att han inte ser speciellt matcho ut, men det är nog det ENDA jag kan hålla med om också :P

(liten kommentar riktad till alla som kommenterade förra inlägget :P)



Idag var jag på personalmöte. Vet inte vad det är med mig,men införvarje personalmöte så är jag ständigt väldigt anti.
Denna gång var inget undantag. Men det slutar ofta med att det är trevligt - vilket det även var denna gång med,till största del iaf.
Hamna brevid Ryhd under skälva mötet, han är ju komplett galen, vilket i detta sammahang bara är positivt. (ps, han har ABSOLUT 3 fickor på sin jacka :P hahahahahahahaha)
Av nån anledning hade jag å Andreas toa-race också, men på nå sätt hamna jag på killtoan å han på tjejtoan ^^; Mycket mysko må jag säga :P 

Fast under middan var det en aning långtråkigt. Hamnde med folk vars enda intresse var att dricka så mycket som möjligt. De kunde knappt hålla sig. Vissa hade t.o.m med sig dricka att shotta med, vilket de hällde upp under bordet när de trodde/hoppades att ingen såg.
Känns en aning patetiskt att se, som om de aldrig druckit förr ... men jag vet inte om det hade varit nå bättre att hamna vid samma bord som 17:åringarna

Sak samma; maten va god iaf (och gratis) "kyckling, klyftpotatis, örtsås" å till efterrätt blev det "kladdkaka, glass och hallonsås" <33 



Imorrn är det Dammiddag + kårkväll ^^ ser jag fram emot, hoppas det blir kul

PS !! Rösta på Nathaly til Melodi Gran Prix: HÄR !!
Än så länge har jag röstat 6 ggr. Tror ni att ni kan slå mig ?! ;) Gå då in å rösta som bara den vetja (Klicka i Nummer 5)




 

Veckoplanering

Under hela förra veckan gick jag omkring å tyckte den skulle bli totalt hemsk. Helgen var iofs inte sådär värst vidare (fast bara om man tänker jobbmässigt) men om jag tänker efter så var den helt ok ändå.
~fast~
det är DEN HÄR veckan jag sett fram emot mest under ett tag nu :)

* Personalmöte på onsdag - som jag iofs inte ser fram emot för dom brukar vara ganska tråkiga, men man får gratis mat iaf :P ådet var då Ryhd påpekade att det var då vi skulle "supa" (som han så fint uttryckte det) men tror jag bara kommer äta upp min mat å gå hem.

* På torsdag är det den efterlängtade Dammiddan ^^
Förra årets dammiddag var iofs inte superkul (men såklart inte super-tråkig heller) - men i år har jag bara på känn att det kommer bli skojj ^^

* Har bestämmt mig för att få Delmoment 3 på distanskursen avklarad denna vecka och påtorsdag ska jag å Tharany ha redovisning av våran förestags-värdering (H&M)


Är ledig 2 veckor i sträck nu,men antar att man kommer bli erbjuden jobbmöjligheter var å varannan dag - få se om man orkar dra in lite mera pengar till kassan. 
Fast, vill faktiskt ta det lite lugnt de kommande helgerna, MÅSTE verkligen börja sätta mig in i provet för "Management accounting 2" å det skulle inte vara helt fel med utgång till helgen heller ^^ Var verkligen tusen år sen man var ut nu (kåren räknas inte :P) 
Eftersom min underbara mys fyller år i helgen så tycker iaf jag att det  finns anledning att fira  ^^ 

 
Nä,nu ska jag plugga inför Fronter tentan
Swisch iväg


ps. har hittat MASSA nya Miyavi bilder på Photobucket <333 ska sitta å fan-girla mig ett tag - han ser annorlunda ut nu när han tagit bort piercingarna han hade i ansiktet. Han var den enda jag tyckte faktiskt passade i piercings, annars vete fan :P


Brädad av en ukulele!!

Jobbade 9 dryga och långsamma timmar idag >__< man borde egentligen ta upp arbetssituationen som uppkommer på en del pass, under t.ex ett personalmöte. 
Enligt arbetsmiljölagen (eller vad den nu heter) så har man rätt till 1 timmes rast efter att man jobbat 5 timmar. Men t.ex. idag så ville de att jag skulle gå på lunch klockan 12 (å vi har bara en halvtimmes lunch rast) så det innebär att jag måste vara tillbaka klockan halv 1.
Sen är det bara att jobba på fram till klockan halv 7 då jag slutar. det innebär alltså oavbrutet jobb i 6 timmar (0__o)
(ännu värre har det iofs varit närman jobbat natt,men som tur är har jag bara haft oturen att jobba natt 3 ggr hittills)

men men...
Kim var jättesnäll å skjussade mig till mångatan efter jobbet  fast han hade ångrat sig om att komma å kolla när dom tog backmärket. Men jag skulle ju dit iaf å kolla tillsammans med Frankie ^^.
DB var först me att klara av att dricka alltsammans - var en ganska rolig syn må jag säga, men nog inget jag skulle försöka mig på själv. Kanke om det hade varit en back cider :P
Var hos Johannes ett tag också, men blev brädad av en ukulele å åkte hem ^^;

Känner nu att jag inte borde ha klämmt i mig chokladpudding å chips på fastande mage (hade inte ätit sen klockan 12 då jag hade min lunch >__<) så nu känner jag mig som chokladpudding :P

Imorrn är det iaf en halvtimmes mindre jobb, (alltid nått :P) sen swisch iväg å sova över hos Johannes <333
Få se om jag måste trängas me en ukulele i sängen :P


 

 

Är jag vuxen nu ?!

Kände mig fortfarande en aning Emo när jag åkte hemifrån (mohaha jag fick ha bilen idag yaaay) piggade upp lite att få köra själv ^^

Åkte ner till stan ågjorde ett besök på Handelsbanken - har ÄNTLIGEN bestämt mig för att skaffa internetbank, e-legitimation å allt sånt som jag redan borde ha, men av nån anledning inte skaffat :P
Men NU har även jag detta, så nu kan man väll ändå säga att jag typ är "vuxen" ^^;
Fast, inte känner jag mig mera vuxen inte, känner mig bara som...jag ^^

Idag var det Faluns tur att annordna Propellern, så eftersom jag hade bil, körde jag Frankie å Gök till Falun. Först gick vi runt på Mediahuset där det var Öppet Hus för gymnasie elever. Såg en massa välbekant folk lite överallt.
Sen drog vi vidare till Lugnet. Propellern i Falun var VERKLIGEN INGENTING jämfört med när den annordnades i Borlänge.
Man tog en MASSA klubbor iaf <3333 [fast gluppsk som jag är åt jag typ 6st på ungefär en halvtimme ^^]

Skjussade hem Gök å Frank å mig själv till Borlänge efter ett tag. (Hehe lessen om min körning skrämmer dig Gök. Nästa gång ska jag ha händerna på ratten å inte skratta lika mycket, men det är svårt när man ser Frankie i backspegeln hela tiden :P )

Denna dag började alltså en aning halvdant, men blev avsevärt mycket bättre ju mer tiden gick och som en perfekt avslutning fick jag tillslut träffa min Johannes igen<333

Imorrn blir det bio med tjejerna -Bedtime stories- KUL ^___^


Snubblar över mina tankar

Det är inte så att jag känner mig speciellt dålig på att göra saker å ting eller att jag har dåligt självförtroende (fast jag vet att jag för det mesta är en klant :P)
Men just idag började jag faktiskt tänka på att jag faktiskt skulle vilja hitta nått som jag är RIKTIGT bra på !!

Just nu finns det så himla mycket kreativa å duktiga människor kring mig som alla har nått som just DE är extra bra på....men själv har jag inget ...

Har även fått små pikar lite här å där: *Host host*  Frankie å Kim ~ men jag vet att ni inte mena det...eller, jag vet inte hur seriös Kim var med uttalandet om min SSAB insatts :P (som jag iofs håller med om + bra betalning å mycket fritid fick man :P)
Men - ja, jag vet inte jag...nu känns det som att jag börja snubbla över mina egna ord å tankar - å Emo Ea börja visst titta fram en aning - henne vill vi begrava igen - Är nog bara en massa tankar om framtiden som spökar.....
Ska ta ett steg i taget  - så går det säkert vägen ^^

"Fasiken va skönt det skulle ha varit att fått flytta hemfrån just nu btw(!)" ~Att få lära mig ta hand om mig själv skulle nog bara vara bra för mig.

aja ....  ett steg i taget var det ja;P


 

Måndag

Lugn dag idag.
Försov mig iofs - det sista jag kollade innan jag la mig, var att larmet var på (07.30 ska jag egentligen gå upp för att hinna med 9 bussen)  men istället väcks man av ett sms klockan 09.00 (0___o)
När jag komfram tillskolan fick man iaf lite gjort innan Karroslektion slutat.  Vi stack sen ner till stan å tog ett kort som jag hoppas kan användas tillmitt körkort, men nu börjar jag undra om kortet kanske är aningens för stor .... men man borde ju tycka att korten man tar "professionellt" ska funka...men men :P

Åt massa mumsig kinamat på Golden Palace efteråt.....gaaaaaaah va mätt man alltid ska bli då ^^:

 ~*~

Nått som är lite lustigt är att det ofta ringer människor å vill ha me en på saker när man redan åkt hem...lite typiskt, men det får bli en annan gång helt enkelt :D

Idag ska jag jobba vidare på min väska å läsa färdigt kapitel 8 i Management Accounting-boken (har gjort upp världens bästa tenta-pluggs-strategi) ^^

Swisch iväg !!


Är förresten med en snutt i Student TV ( nånstanns i början) men tror jag ätit för många brandbilar HAHAHA :P - å Gök, jag hör inte dalmålet ^^;



Underbar helg

Haft en underbar helg:

Tjejkväll + Melodifestival med Karro, Natta å Malin ^^
* Bakade egen pizza å tryckte i oss 100kg godis <33
* Lyssnade på ur-mysig musik på Nattas gramofon (å jag blev spådd :P)

Sov hos min Johannes <333 men sprang upp till tjejerna igen på morronen medans han fortfarande sov, å såg på Footlose å åt frukost (+ mera godis) XD
Efter att de sen åkt iväg till diverrse ställen, fortsattes det sovas till kl.1 XD



Imorrn ska jag sitta i skolan å vara duktig - funderar på att springa ner till stan å ta ett kort också så jag äntligen kan skicka iväg papprena för mitt körkort.
Fast, det blir imorrn det - nu ska jag plugga :/


RSS 2.0