MINA BESÖKARE
fr.o.m. 081024
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

22-23 & 25 april och frammåt

Japp, done it again.
Dålig på att updatera mig som vanligt så vi kör en snabbis.
Under 22-23 april så var jag å Christian i Stockholm. Eftersom Christian fyllt år så hade jag bjudit honom på en weekend i sthlm bara han, jag, shopping, bi, hard rock café å utställningar.
Så det var det som vi gjorde. Galet mysigt å roligt å superfint å varm väder under hela tiden vi var där. Underbart!!

Under hela 24:e så var Chrsitian i Hedemora å fixade Mantan. Jag bjöd hem mig själv till mor å far på lite påskbord ^^gott gott

Den 25:e april hade jag å Chrsitian heldag i falun. Åkte till plantagen å köpte panséer, blommlåda å blommjord så vi kunde få det lite fint på balkongen. Var faktiskt första gången som jag planterade någonting. Riktigt stålt om jag får säga det själv. Blev även lite lyktor som hängde upp ute på balkongen, så det kommer nog bli mysigt om man skulle sitta därute nån varm sommarkväll.
Balkongen invigdes för övrigt denna dag. Eftersom vi flyttade in i lägenheten på hösten så var det alltid för kallt tidigare att sitta där ute å äta. Men i måndags blev det av tillslut. Jag misstänker att där kommer vi att sitta en hel del mer under sommaren ^^

Jaha, annars då... jobbat på som vanligt å längtar redan till helgen. Va händer på valborg då??


19 + 20 april

19 april
Igår var en riktigt nice dag.
Tog brädan till jobbet. men måste erkänna att jag var för feg för att verkligen åka på de. Men faktiskt av flera anledningar. Dels för att jag inte åkt nått under hela vintern och för att jag var rädd att jag kanske skulle ramla å typ bryta benet/armen å det va rlite onödigt att göra på väg till jobbet.
af, efter jobbet gick jag till Bullemyren och mötte upp Marit å sanna. Invigde Sannas balkong med lite glass. Sedan satte jag å Marit av på våra longborads. Riktigt härligt väder var det å man kom in i tekniken jättesnabbt. Antar att åka longboard är som att cykla. et sitter i ryggmärgen nu ^^

20 april
Denna dag började helt ok. Vanlig dag på jobbet. jag å Björn har fortfarande inte kommit i fas med alla mail å uppgifter, men det ringde mindre å vi kunde jobba undan en hel del iaf :)
Sen gick det ett jäkla cp mail ut till alla att de inte kommer skicka ut lönen förrens den 26 april, alltså på tisdag nästa vecka bara för att påsken ligger så illa till i år.
Jag tycker detta inte alls är OK. Speciellt när det står på kontraktet att om den 25 infaller på en helgdag/röd dag så ska utbetalning görs på vardag, i detta fall imorrn den 21:a.
Detta är verkligen inte bra då vi skulle till Stockholm å jag som skulle bjuda Christian på middag å bio m.m. i födelsedagspresent.
Skrev å ragade på lönekontoret men de är ju fan dumma som spån!! Nää känner inte alls att min nuvarande situation är ok.
Som tur var så fick iaf Christian lön på rätt dag så jag får helt enkelt lov att låna ifrån honom så jag kan bjuda på de saker jag lovat honom å sen betala tillbaka när jag får min lön.
Jäkla cp företag säger jag bara. Fy f**n.
Ok ja, jag är arg. Stackars de kunder som hamnar hos mig imorrn.


15-17 april

Länge sen jag uppdaterade nu. Skäms lika mycket även denna gång för det.
men en snabb uppdatering ska ni få.

På Fredagen (15 april) fyllde min Mysis år. Vi hade tänkt gå ut och äta på Broken men vi blev lata å snåla, köpte tacos istället å såg på senaste Harry Potter...hmm ja vad kan man säga om den filmen annat än att den var ganska rörig och mörk och man måste ha läst böckerna innan man kan se och förstå filmen...nästan så att jag inte kom ihåg vad som hände för det var så länge sen jag läste boken.
Christian vart iaf glad för presenterna som jag gav honom (en klocka och en weekend i sthlm) ^^.

På Lördagen (16 april) hade vi besök från bådas familjer + pastorn som kom upp hit från Uppsala enkom för Christians skull.
Jag hade stått i köket under hela veckan för att baka till fikat. Måste säga att jag tyckte fikat gick bra och första mötet mellan mina och Christians föräldrar gick även det bra ^^;
Pastorn hängde kvar på kvällen. Vi skulle egentligen först äta en tacotallrik på Metropol och spela lite biljard eller bowling, men istället hamnade vi på Luna där vi fick supergo mat. Sen blev det en impulsbio. Kollade på SuckerPunch. Hmm å ja vad ska man säga om den filmen då ^^; Regiseröen hade tydligen vetalt leva ut alla sina regisörsdrömmar i en och samma film samt ha med en massa lättklädda snygga tjejer med svärd och vapen...vet helt enkelt inte om jag ska säga att filmen var dålig eller väldigt bra.. kan nöja mig med att den verkligen var annorlunda.
Det var iaf en supertrevlig dag :D

Sen på Söndagen (17 april) så åkte vi iväg till Västerås för att kolla in deras nyöppnade IKEA som visst kommer  att bli lika dant som det det de kommer bygga här i Borlänge. Det var RIKTIGT STORT må jag säga. Undrar vart de kommer få plats med alltihopa, iaf hur de ska lyckas kombinera storleken på varuhuset med parkeringsplatsen. Dan var iaf supertrevligt å mys som vanligt. Å som alltid när man är på IKEA så kommer man ut med mer grejjer än vad man hade tänkt köpa från början ^^


10 april

Den här helgen har verkligen inte varit den bästa. Värsta på länge kan man lätt säga.

Började i Fredags. Under arbetsdagen vart jag snabbt värre med min förkylning. Men efter jobbet beslöt jag och Christian oss för att åka till Falun för att testa nya MAX.
Vi hade väll kanske inte världens lättaste beställning att slå in, men trotts det så borde vi ju ha fått det vi ville ha.
Christian fick sin beställning rätt. Men jag bad bara om en GI kyckling och att de skulle ha nya Umimi dressingen på istället för orginaldressingen som ingår. Men först fick jag en burjare med kött istället för kyckling (men det var rätt dressing) Men eftersom jag hade beställt med kyckling gick jag tillbaka. Efter lite väntan fick jag tillbaka burgaren och gick tillbaka till bordet. När jag kollade burgaren så hade de fortfarande tabbat sig med att inte haft rätt dressing. Christian hade nästan ätit upp all sin mat vid det här laget och mina pommes var kalla. Så vi beslöt oss för att lämna tillbaka allt som var kvar och kräva pengarna tillbaka.
Otroligt slarvigt måste jag säga. 2 fel på samma beställning är inte OK.
Så hela resan till Falun blev som sagt totalfail.
Åkte in till Subway och köpte en Sub till mig istället och fick lite pengar över iaf ^^

Men sen tog väll det roliga slut kan man säga.
Var så himla slut när jag kom hem sen. La mig i sängen och har inte lämnat den sedan dess.
Har sovit hela lördag och söndag. Helt förstörd!! Ont i huvudet, vanvettshosta, tårande ögon, trött i kroppen, täppt näsa...ja behöver man säga mer....

Så tycker liiite synd om mig själv just nu. Hoppas jag orkar gå till jobbet imorrn. :/

Host host



6 April

Idag har inte halsen alls varit den bästa. Hostar och har lite ont på ett obehagligt sätt.
Very much mysko dock för mina förkylningar brukar alltid börja med att jag har ont i halsen inte hosta, det brukar bara vara på slutet av förkylningarna....kanske jag bara har lite hosta sen är det bra sen, vem vet?! Får hoppas på det iaf ^^

Idag så är Per hemma oss hos å får hjälp att bygga sin dator. Under tiden har jag suttit och arbetat med Autogiroblanketterna. Är faktiskt nöjd med resultatet. Får ta å visa chefen resultatet imorrn så får man se vilka förändringar som bör göras eller om han blir nöjd :)

Nä, nu går jag å lägger mig :)



5 April

Började min grafiska kurs igår. Blir bra det här ^^
Ganska så passande så frågade Henrik idag om jag ville utforma nya autogiroblanketten för oss då vi tar över faktureringen från PWC eftersom han vet att jag är intresserad av sånt ^^ Hur coolt är inte detta alltså !!!

Har varit hostig i halsen idag, hoppas jag inte blir sjuk.
Ska slå in mig själv i varma filtar och morronrock. Kan ju inte sitta å vara sjuk när kunderna ringer :/



RSS 2.0