MINA BESÖKARE
fr.o.m. 081024
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

Nästan halvtid

Hemma efter en kväll på Falukåren.
Tyckte kvällen var relativt lyckad, men tycker dock att Borlängekåren igår var roligare - brukar ju oftast vara roligare oxå....Älska sin hemmakår säger jag bara :D
Synd att Karro inte va med, men det var kanoners att äntligen festa med Frank, Natta & Gök igen. Känns somatt det var ett bra tag sen nu.
DJ Rabarbersaft spelade även både "DaSE låten", "Rullan går" och "500 miles"  TÄMLIGEN MYCKET MINDRE USELT :D
Det är även första gången på snart 1 vecka som jag är hemma hemma nu...känns nässtan konstigt att jag kommer sova i min egen säng, det kommer nog bli en aning ensamt >__<
Gjorde en liten tabbe i morse. Krykk å jag skulle till ÖB för att handla billig Pepsi & 7up...orkade inte ta på mig overallen utan tog bara på mig solglasögon. Allt gick bra enda tills vi skulle gå tillbaka upp. Möter Weed-n0llan i korridoren på Krykks våning....men han såg iaf inte mitt ansikte, alltid nått :)
Imorrn är det först tidigt morronmöte med Maasarna & JF anngånde ovanligt sugiga FaluFösare...sen blir det båtrace i Pylonen-dammen :D
Få se om B.E.S.T. n0llan lyckats bygga ett mindre uselt piratskepp!!
Skepp 6 Hojj!!

N0llan vs. Maas Ea

Så har N0llningen sparkat igång då......vad ska man säga om den hitills efter en dag gjord.
Lyckad måste jag nog säga att jag tyckte den var....men redan efter 1 dag känns det som att detta kommer bli en smula jobbigt. Främst för att jag nog kommer missa en del i mina kurser nu så här i början. (Får nog helt enkelt bara bita ihop å försöka hänga med bäst jag kan)
Skolan har ju verkligen noll tollerans för att det är vissa som är delaktiga i att introducera skolans nya studenter, men men...får sitta å råplugga på alla lediga stunder man har.
I skrivande stund sitter jag hemma hoss Krykk som dragit till jobbet för cirkus 1 1/2 timme sen....börjar bli hungrig, funderar på om jag ska laga till lite frukost.
Bett nån av päronen komma in med lite skolböcker så kan man sitta å försöka läsa in kapitel så man slipper göra det senare.

Idag ska n0llan bygga båtar inför lördagen....få se vilka lustiga kreationer de lyckas få fram :)
En lite rolig sak från igår är att en av de nya ekonomin0llan jobbar på MAX, men känner inte igen maas :P
Få se om man kan gå obemärk enda fram till avmaskeringe. Skulle va kul å se hennes reaktion då.
Kim kom förbi under grillningen igår han me :D  -  Sa att han hade kollat efter mig, men att han verkligen inte kände igen mig.
Det tycker jag var en tämligen lyckad maskering från maas sida :D

Undrar jusst när jag kommer ha tid att åka hem oxå...skulle va lite skönt faktiskt att bara sitta hemma å planera. gå igenom hur man ska få ihop alla dessa scheman...men antar att man kommer leva lite i kaos de närmaste 2 veckorna....vilket dom som känner mig vet att jag inte egentligen gillar...men men.

Nope, nu göra lite gröt, sedan kommer mamma med skolböcker å mobilladdaren, .... kanske hinna sova lite mer oxå :P

Skepp åhojj!!

Lite Tankar

Som de flesta vet redan, så är jag fånig nog å har kvar min Lunar (Ja, det är tyvärr alldeles sant !! :P)
Det händer nån gång då å då att man får ett GB inlägg ... vilket hände mig idag.
Blir så himla irriterad på typer som denna, som skriver  "String eller Hotpants på dig just nu" som hälsningsfras  ... fattar inte va det är som är så jievla upphetsande att veta va fan en okänd brud nån annanstans i Sverige har på sig under byxorna...vanligtvis brukar jag bara ignorera sånt ... men... denna gång kunde jag bara inte låta bli att jävlas me honom ... å tro det eller ej,men tyckte det var kul att skriva nått på gränsen till oförskämt för att sedan sitta å vänta på hans svar 
(JA ! Jag vet !!Ibland är mitt liv en gnutta meningslöst :P)

Å va förvånad jag blev sen då (NOT) när denna patetiska människa frågar efter min msn .... Gaaaah !! 

Tanken bakom detta inlägg var iaf att säga hur tacksam jag är att jag inte befinner mig på köttmarknaden just nu!! 
Att jag faktiskt hittat en person som lyser upp när han ser mig <33
(vilket ni som känner mig vet att jag snackat om förut å att jag tycker det är viktigt)

Hmm ... jah...det var bara det :P
Tjoff!!


På bättringsvägen

Mådde MYCKET bättre idag :D Tjohoo!!! Bara lite irriterande rethosta, annars fina fisken.
For till Krykk nån timme efter jag vaknade, å var där tills han åkte iväg på sista nattskiftet på jobbet  (håller alla tummar jag har just nu!!!)
Alltid lika mysigt ^^  Åt oss cp-mätta på Grill House å för ovanlighetens skull var det jag som körde oss dit i min bil denna gång :P  Skulle sett min parkering, klockren, rakt på ;)

Krykk har förresten satt mig i hårdträning me Rockband oxå. Körde det mesta på Hard....med mer eller mindre lyckat resultat...men dog inte alltför många gånger iaf :D


Nu efter att jag kommit hem blir det bara slappa, ska äntligen få tummern ur å limma på "Ea märket" på ovven, kanske t.o.m sätta dit min dragkjedja å sy in foder i fickan oxå så kameran kommer ligga mjukt däri under n0llningen å andra festligheter :D

Annars är det inte nått speciellt nytt som händer (iaf inte som jag vill fläka ut här)  .. imorrn ska vi baka CHOKLADbollar å ta en promenad i skogen ... fortsätta vårt "Sagan om ringen maraton"... som inte längre är nått maraton eftersom vi ser på filmerna 1 åt gången :P  och grilla lite ^-^



Men börjar faktiskt bli aningens nervös inför nästa vecka btw (av lite olika skäl) Hoppas allt kommer gå bra!! Känns viktigt att komma in i min Maas-grupp oxå ... 
Under lördagens planering får jag antagligen en försmak av hur n0llningsveckorna kommer vara .... Hoppas på det bästa, å håller mig positiv :D

Tjo!!

Åbo, Blg, Ludvika under en å samma vecka

Jaha, i vilken ende ska man börja skriva nu då?! Mycket som hänt på en vecka känns det som.

Åkte på kryssning till Åbo (alltså inte till Mariehamn som jag skrev i det tidigare inlägget) med Silja Galaxy mellan tisdag och onsdag tillsammans med Krykk, Krapp, Carro och Helene.
Ett gäng jag vanligtvis inte brukar hänga med, men måste säga att vi hade kungligt roligt tillsammans iaf. Verkligen en lyckad kryssning må jag säga.
Men tror Krykk å jag hade en helt annan sorts kryssning än vad de andra tre hade. Våran kryssning var mer en mys-kryssning, tog det verkligen lugnt me drickandet etc. (å nått som verkligen var bra var att vi hade egen hytt medans de andra 3 delade på en 4-manna hytt)
Krapp, Helene å Carros kryssning var nog mera en fyllekryssning...men som sagt, VERKLIGEN roligt hade vi iaf, kul bara att sitta å lyssna på när Carro började att prata på om allt mellan himmel å jord. 


Sen då...slappat, varit me Krykk...blev förkyld i fredags (antagligen pga. Kryssningen....satans kassa imunförsvar >__<)

Igår (lördag) for jag å Hatiche till Ludvika för att träffa Pooja
Man kanske inte riktigt kan kalla Ludvika för en "håla" som Pooja själv kallar det för, men inte var det en stor stad precis, men trevligt hade vi iaf...trotts att jag (nu när jag tänker tillbaka på det) säkert hade feber å nog inte borde gått omkring alls. Borde istället ha legat nerbäddad med en bok eller en film. 
Förlorade både lukt å smak i ca 2 dagar gjorde jag med >__<  Så jag kände ingen smak alls av Poojas Indiska matlagning som hon hade gjort till oss...bara att det stack lite i tungan......ganska så mycket irriterande, men inget att göra åt saken. 

Nu i skrivande stund har jag precis fått tillbaka smaken i prinsip (tack gode gud, man fattar inte hur mycket man saknar den förrens den är borta)

Få se vad man har för sig till nästa vecka då....har blivit sämre med uppdateringarna här...måste försöka bättra mig lite.
Lite ny border har det blivit iaf :D 
Känns på nå sätt som att det inte är sommar längre...så nu åker "höst-borden" fram ^^

Tjo!!





Spontanitet

Så har man semester i 2 veckor då xD Yaaay !! 
Har spenderat de senaste dagarna hos Krykk på Moong8 - Det blev lite fest på lördagen, men  ej någon utgång ... kanske till stor del pga. lilla mig (hehe), men tror inte att så många andra heller egentligen var sugna på att gå ner till stan å sen tillbaka ...ska vara att man är ett lite större gäng än 4-5 pers då :D

På måndagen sedan då, då fick vi en förfrågan om Kryssning till Mariehamn ... Krykk å jag har länge sagt att vi skulle hitta på nått i resväg, kryssning eller liknande, å detta passade alltså mycket bra :D 
Det enda som jag kanske går å grunnar lite på är att jag ju oxå skulle ha velat varit med på cykeläventyret till Torsång me de andra...men jag kan inte klona mig själv äbenom det verkligen skulle behövas många gånger ... så jag får helt enkelt hoppas att vi kan hitta på nått lite senare om 1 vecka eller 2 istället :D

Nu i skrivande stund är klockan typ halv 2 på natten å jag springer runt å packar somen galning. 
Det är VERKLIGEN dags att gå å lägga sig snart!!!!! 
Måste upp tidigt å följa med päronen å ta TBE-spruta (vilket känns en aning onödigt, men bättre ta det säkra före det osäkra så blir lilla mamma nöjd å mindre orolig hehe :P)

Skepp Ohojj - Lätta Ankar :D



Kaninen sind fertish !!

Haft en lugn å sjön latdag hemma ^^
Satt ute mellan 2 och 5-6 fast det egentligen inte var nån speciell sol där mot slutet, men vad gjorde väll det när jag istället gjorde färdigt min Kanin medans jag satt där ute ^^


Knäppte även bilder på de andra Sötisarna jag gjort, men då får ni kika in på min bdb .. 

Imorrn är det lite jobb, sen Hest fest på Moong8 å 2 veckors semester igen ~ Längtar !!
Tjo!!

2 dars ledighet mot Jobb

Haft 2 riktigt sjöna ledighetesdagar :D 
I tisdags bar det av på Cykeläventyer med Gök - Känns som att vi cyklade lite över hela stan. 
Det är verkligen riktigt skönt att cykla när man väl fått upp flåset, men AJ AJ AJ min stackars bak! >__<  Kan knappt sitta påen stol nu (haha)
Men har faktiskt börjat tänkt lite på att det både är ekonomiskt å nyttigt att cykla nån gång då å då till stan istället för att ta bussen :D

Hade huset för mig själv oxå, flyttade in datorn å allt annat man kan behöva till vardagsrummet å låg där istället för i mitt rum. Kollade på TV (vilket händer väldigt sällan, men mysigt ibland ^^) 
Fick ett samtal från Krykk som nyss slutat sitt eftermiddagspass på jobbet. 
Samtalet slutade med att han kom å hämtade mig (Klockan var då typ mitt i natten) istället för att jag skulle åka till honom dagen därpå ^^ Så då fick vi lite extra timmar tillsammans <3 
Vi låg sedan å myste till Gardens State innan båda somnade ^^  

Dagen därpå var verkligen lugnt å skön. Sprang runt på kupolen en vända, handlade skor till Krykk (så nu har han nya "knarrfria" skor :P)
Å sen har jag startat ett smärre systembolag i Krykkans kyl :P Redo för helgens bravader ^___^

Idag då: Idag har man jobbat från 12.00 till 21.00 (O__o) 
Känns verkigen sjönt att ha det passet bakom sig, men det kändes faktiskt som att det gick ganska snabbt iaf :D
Men lyckades köra upp vänsterhanden i fritösen (IGEN!! >_<) så nu har man "JÄTTEFINA" brännmärken över knogen!! NICE:igt värre!!! 


Imorrn blir det en lugn slappdag ~ Ska se på film, göra färdigt min kanin (yaaay) å bara ta det allmännt lugt. 
Sista jobbdagen på lördag tillsammans med Frankie sen. Sedan väntar 2 veckors semester ~ Wohoo!! xD

Tjo!!









"Dry your tears with love"

Av en slump kom denna låt med X Japan upp i spellistan när jag satt å virkade (snart klar me Kaninen btw :D)
Verkligen jättefin låt...hehe men som vanligt är det kanske bara jag som tycker det .... :P


X -Japan  ~ Tears

Idag hade jag ett ganska onödigt pass..11-14... sen  bar det av hemmåt. Mammsen tjatar lite om att hon vill jag ska följa med ut till sommarstugan imorrn för att jag inte varit där på ca 3 år (verkligen lång tid, men man har ju jobbat det senaset 3 sommrarna så det har aldrig blivit av) 
Men tror jag skippar stugan även detta år (tyvärr mamma) Blir en cykeltur med Gök istället...inte för att jag är nån van cyklare precis, men nånstanns lär man ju komma :D

Ps. Jag håller tummarna ^^  



Grattis <3333

Blev så glad (^_____^)!!

Fick veta att Miyavi har fått en dotter!!! som han döpt till 
Lovelie Miyavi Ishihara <3333


GRATTIS !!!!!!!!!!!!!!! <33



Både bra & dåliga dagar!!

Igår (Torsdag)hade jag en riktigt dålig dag på jobbet!! Det kändes som att gästerna denna dag var extra dryga å lixom hade taggat ihop sig för att bara jävlas med mig!! Måste ha varit vädret!! Allt detta gråa trök tar hårt påmig känner jag !! 

Å till råga påallt - När det var typ en kvart kvar på pisspasset så skullejag göra rent "tomat-skivar-maskinen" (vad man nu ska kalla saken man skivar tomater med) ... iaf, så råkade jag komma åt de vassa bladen pådenna djävulska maskin...Å lyckades boktavligt talat skära av en bit av ovansidan på nageln O__o så att röda köttet syns (AJJJJJ!!!!!!! >___< ) men men,..det läker väll i sinom tid.

Efter jobbet kom Krykk å mötte mig, bjöd honom på MAX oxå genom att utnyttja min personalrabbat :D

Idag (fredag) har i principbara tillbringats med Krykk (hehe igen :P)
Åkte till Säter ååt pannkakor hemmahos hans mamma, sedan blev det klappa gnu å get ... Gick en sväng ner i Säterdalen med Geten oxå ^^ Riktigt mysigt !!
Å nu har det börjat smidas småplaner inför hösten ~ Får återkomma senare, men hoppas de t kan bli av ^^

Imorrn är det jobb 12.00 - 20.00, 7 av dessa timmar jobbas sammtidigt med Frankie ^^ yaaay för oss!!

Tjo!!




RSS 2.0