MINA BESÖKARE
fr.o.m. 081024
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

Nytt år nytt hår

Idag har det hänt grejjer :)

Var till Maserhallen å bokade in en gratis introduktionsträning till Actic gymmet. Tänkte att det kanske var dags att komma igång med träning. Har ju lixom aldrig blivit av tidigare ;) men nu ska volangerna bort :P

Efteråt gick jag vidare till Attityd å klippte lugg. Vart sugen på det igen. Men nästa gång tror jag att jag går till Cityfrisörerna i Falun där jag var förra gången. Där kändes det som om frisören lyssnade mer på mina funderingar å hastade inte. Den på attityd gjorde iofs ett helt ok jobb..men tyckte hon var rätt hafsig...
Men men utnyttjade iaf studentkortets sista dagar så jag kanske fick den service jag betalade för. Kanske det hade varit annorlunda om jag bokat vanlig klippning och inte studentklippning ...!?!


Update

Sovrummet är nästan klart. Ska bara vänta på att sista strykningen hårdvax ska torka. Sen är det bara lite golvlister kvar att spika dit innan man kan börja flytta in sängen å andra bra saker. Börjar tröttna lite på att sova i soffan nu efter att 2 veckor har gått.

Ena delen av hallen är oxå typ färdig. Mycket nöjda med tapeten blev vi (bilden) fast det var en Rusta tapet. Kan man tänka sig ;)

Å så kom lönen men den försvann lika fort som den kom. Men egentligen försvann den bara till olika viktiga konton. Men det känns tungt att inte ha lika mycket att röra sig med själv. Suck!
Antar att det får bli ytterligare en till lugn månad...

Vi har bestämt oss för att tagga ner lite med renoveringarna oxå. Det som är kvar är ju egentligen bara garderoben å köket. Å för student så ska vi ta ett steg tillbaka å fundera på hur vi verkligen vill ha garderoben. Köket dröjer nog ytterligare ett tag..

Den som väntar på nå gått väntar som bekant ALLTID för länge ;)


En helt Vanlig helg ^^

Våra helger har den senaste tiden bestått i att antingen måla, spackla eller på annat sätt riva ner nått för att sedan bygga upp det igen. Å denna helg var inget undantag :) har slipat på sovrummsgolvet å målat första strykningen i hallen samt rivit mer tapeter :) ikväll direkt efter jobbet så ska första lagret med dekorvax på sovrumsgolvet. Det ska torka i 24 timmar sen är det på med hårdvax som gäller :P tänk va saker jag lär mig.

Bjuder på en liten smygtitt av sovrummet innan golvet är färdigbehandlat (å golvlisterna är inte uppspikade).


Fynd

Jag å Marita skulle köpa nått sött på lunchrasten igår. När vi var på väg gick vi förbi lampaffären på Åsgatan å där fick jag syn på en lampa som påminde väldigt mycket om hur jag vill göra om en lampa jag sett i min Allt i Hemmet tidning. Vi började prata om att jag å mamma skulle planera in en resa till Tulavippan (i Djurås?). Men Marita föreslog att vi skulle kika in en snabbis på Myrorna. Å mycket riktigt. Där fanns just precis den lampskärm som jag letar efter. Å för bara 50 ,- dessutom. Fynd !! ^^

Idag ska vi köpa färg till sovrummet. Lavendel!! :) vi har sovit i vardagsrummet i nya lägenheten 2 dar nu. Har gått jättebra. Men längre tills allt blir färdigt ^^

//Ea


Länge sen

Tjo!! Det var ett tag sen nu, men mycket har hänt så man har inte haft någon tid att uppdatera.
Jag och Christian har kommit igång rejält med renoveringarna.
Vi har rivit tapeter, spacklat, rivit lite mera (ett j*klarns massa rivande måste jag säga, mer än vad jag trodde skulle behövas). Men ska man få något gjort så är det bäst att göra det ordentligt. För det hade inte tidigare inneboende gjort.

Det som snart bara är kvar att göra är att tapestera i vardagsrummet, måla väggar och tak i arbetsrummet samt måla tak, golv och väggar i sovrummet.. *pust* mycket att göra, men det ska bli så kul när det blir klart. Den som väntar på nå gott brukar man ju säga.
Så det har varit en del tunga veckor den senaste tiden. Har i prinip gått direkt från jobbet till allt jobb i nya lägenheten för att sedan stupa i sängen direkt när man kom hem klockan 10. Sen börjar allt om igen.
Men det finns ljusglimtar också.

Vi hade ju fått en Sälenresa gratis om man köpte för över 3000,- på Stadium. Så förra helgen for jag, Christian, Pastorn och Lovisa till Lindvallen och njöt av ledighet <3 Spa, längskidor, bio, bowling, sportbar. Vad mer kan man begära <3<3

Å nästa stora ljusglimt att se fram emot blir New York resan som bokades idag !! ^___^ samma gla goa gäng som i Sälen även denna gång. Helt sjukt nice. Bara att vila fötterna för allt promenerande som de små stackrarna där nedanför smalbenen kommer att behöva utstå :P 14maj bär det av. Bara att räkna dagarna ^^


Nä, nu ska jag sova. Har varit förkyld och legat klubbad som en säl från lördag till tisdag. Riktigt otrevligt förkylning denna som jag (fortfarande) har. Tar helt musten ur en. Men bara att bita ihop.

じゃあまた!!



RSS 2.0