MINA BESÖKARE
fr.o.m. 081024
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

P&L torsdag

Spelnings-mässigt var detta den bästa dagen <3
Regina Spektor har blivit ny favorit å Mumford and Sons levde upp till mina förväntningarna mer än väl ^^ <3

På kvällen blev det först Wolfmother. Men när se inte var så bra (har aldrig hört den förut) gick vi till Lahle istället. Kom precis när hon körde typ de hits som hon är mest känd för. Hennes mellansnack var rätt knarkigt, men lite kul att se för då kändes det som att man kunde gå hem nöjd sen :)


P&L Onsdag


22 juni = min dag

Tror inte jag nämt att jag hade en underbar födelsedag!!! ^^
Vi skojade på jobbet att det inte var midsommar som firades utan att alla firade mig hehe ^^;
Fick en konstig bild i huvudet om hur alla dansade runt en hednisk symbol till min ära ^.^ hahaha skulle va nått det va?!
Skämt å sido hade jag en super dag. Fina presenter, god mat och det bästa av sällskap.
Puss!!

Bland annat

Just nu fixar vi garderoben inne i sovrummet. Det blir nog jättefint när det väl blir klart. Men just nu är det mycket jobb å planerande för att få det rätt. Hittade supersnygga och prisvärda skjutdörrar i aluminium å frostat glas på IKEA iaf. Så vi skippar idén med spegeldörrarna som vi "bärjade" från Blocket.

Bilder kommer snart. Tills dess bli det lite blandat smått å gott :D ~ Bullbak, Misse som diskat all disk när jag kom hem från jobbet å utgång med Karro å Natta <3


Saker man gör på Nationaldagen

Idag har jag å Christian flyttat möbler å rensat i köket. Det köptes en stor å fin verktygslåda och stor mutter å skruvlåda från Biltema. Så nu är det lite mer ordning å reda. Har fortfarande mycket kvar att göra i vardagsrummet å 3 hyllor ska upp i köket. Men det börjar ta sig ^^ <3


Liten å stor

Igår fyndade jag en liten söt stekpanna på Åhléns :)
Perfekt till stekta ägg och små pannkakor ^^ mums <3


RSS 2.0