MINA BESÖKARE
fr.o.m. 081024
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

Bra dag

Tro det eller ej, men de ringde aldrig från MAX (fast det var en anställd som messa å fråga om jag kunde jobba under min nästa lediga helg V.50 - tog på mig ett 5 timmars lördagspass å sa att jag skulle bort på söndan :P .... shhh säg inte till nån att jag inte skadet haha)
Var på Kupolen å handlade lite smått å gott sen blev det lite slappa hemma ^^

*Litet steg i rätt riktning kanske* 
 
Om 10min bär det av till Mångatan - Adventsvaka med Natta (n___n)


Hare bäst alla !! 

Emo Ea

Happ, så sitter man åter framför datorn en fredags-kväll/ natt.....fast antar att jag får skylla mig lite själv, kunde ju ha gått på både S2 och/eller Falu kåren ... fast ska jag va ärlig kände jag mer för Scrubs å lite Nacho chips :P ~~Sådet blev Scrubs ålite nachos :P

Idag var det skola igen, gick med Natta på stan efteråt å var med när hon köpte en nylon strängad gitarr.
Kul det skulle va egntligen att kunna spela gitarr - skulle vilja spela piano också, men det enda jag fick ut av musikskolan var 6 år med tvärflöjt å lika många år med altflöjten ~~ *suck* en dag...en dag ^^;

På väg till bussen träffade vi på Elin (+syster) - säger bara det OJ !! (0__o)´ Man har ju hört att människor förändras med åren, men brukar dom byta dialekt också ^^; hahaha kan ju säga det iaf, det där är INTE den person jag kände när jag var liten!!!!!!
 

Hittade Twilight på "Watch movies" också ... stackars Karro har dragit på sig en regäl förskylning, så morrondagens biobesök blir framflyttat (eftersom jag ju måste få min dos av Twilight för den här veckan så kollade jag hemma istället haha ~ fast kvaliteten var mer än dålig, längtar efter att få se den på STORBILD med BRA KVALITET ^^)
~Hoppas du mår bättre snart Karro min Babel ^^ 

Imorrn skriker jag rakt ut om dom ringer från MAX å ber mig jobba extra, men av nån anledning har jag en kännsla av att de inte kommer göra det.... låt oss se om jag har rätt :P
Istället ska jag verkligen försöka vara seriös å plugga vidare....folk som ser mig i skolan tror antagligen att jag inte gör annat än  pluggar 24/7 (vilket är delvis sant, men inte riktigt)
En STOR del av tiden förspills på meningslöst stirrande ut genom fönstret....men som sagt, imorrn ska det stirras ner i böckerna.  
Sedean blir det midnattsbak med Natta ^-^ lussekatter i mängder väntar på att bli gjorda  <3333

 

Till sist, måste dela med mig (inte värdens bästa video,jag vet)...men idag har jag säkert lyssnat på den här låten 40/50 ggr...överdriver inte, den har gått på konstant repeat hela dagen ^^

Mata ne~

Min mini depression

Nu har jag kommit in i en sån där mini depressions period åjag tycker inte att nått är roligt längre, jag ser inte fram mot nånting......fast det ska bli kul att få se Twilight igen på lördag förståss (vet vad du tänker Karro, men filmen är Nr.1 Glenn kommer nånstanns långt ner på listen :P  haha)

Imorrn är det torsdag,och det brukar också betyda Kårkväll, men den här gången tror jag inte det är många som har lust att gå, inte ens jag (0__o)
Kanske det inte bara är jag som känner  sig nere jusst nu, men till nästa veckaär det ÄNTLIGEN Bad Taste igen ^^Får ta en lugn vecka å vila upp sig till det.

Nä, nu ska här blandas lathet å plugg
 
Ses

Twilight

Helgen har varit mycket blandad kan man säga.
Var på Twilight i fredags tillsammans med Gök, Victoria, Frank å hennes nyanlända Västerås kompis.
ÄLSKADE VERKLIGEN TWILIGHT !!!!!!!!!! (mohahah planerar att se den igen  SNART !!)

Var "modig"

... Annars har det varit jobb jobb jobb som vanligt, men det har varit ganska skönt att få rensa tankarna...  detta är verkligen fel forum att dumpa mina problem och känslor i ... kan säga det iaf - att mina ögon är röda å svullna.

Imorrn är det härlig måndag igen
Ses då!!

Me want a Timemachine

Kårkväll med Drity Disney tema på kåren igår. MYCKET kul var det ^^ å det var många som var utklädda (själv var jag Tingeling ...naturell ;P)

Gårdagen var även ganska "lärorik".
Vart ganska svartsjuk kan man ju säga, efter att viss information kommit till min kännedom (*haha* *hmmm*hmm*) å mer än nånting annat just nu vill jag kunna vrida tillbaka tiden å ändra ett å annat. Framför allt PPP, men även några av de första dagarna av n0llningen !!!!!!
Fast inte mycket att göra åt nu.....så det får väll bli som det blir.

Idag blir det bio med Gök, Victoria, Frank å Franks nyligen anlända kompis. Har sett framemot "Twilight" ett tag nu, så jag hoppas den är bra ^^
BIO-POPCORN HERE I COME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Å i helgen är det åter jobb som står på menyn...7+6 timmar.....alltid ger det väll nått. Hoppas det kommer lite kuligt folk så det blir roligare att stå där ^___^


Har gött nu !!

Imorrn ....



.... är det första seminariet för "Marketing II"
Funderade lite på hur mycket jag förändrats. - Fram till jag gick i 9:an var det ALLTID jag som pratade mest under lektionerna, men nu har jag verkligen apjobbigt att öppna munnen å säga nå vettigt.

~ Hatar Seminarier(!) 

Nu sitter jag å jobbar lite på Tingeling-dräkten som ska bäras på torsdag, Fast tycker det är lite oklart om man ska vara utklädd eller inte.....men enligt info-mailet så kan man va utklädd, så jag kör på det ^^

Imorrn är det dessutom Overall-provning ^^ Yaaay som jag längtat !!
Snart, snart kan man springa runt i en fin röd "liten" sak (n_____n)

~Mata ne

Frosseri

Helgen har faktiskt varit ganska ok.
Blev extra inkallad att jobba på lördan, den här helgen skulle annars ha bestått av total ledighet eftersom jag inte haft en ledig helg på 4 veckor nu, men ändå fortsätter jag tacka ja när de frågar, å i och med det torterar jag mig själv...
     (de frågade även medans jag jobbade ifall jag ville jobba på söndagen OCKSÅ (!) Först sa jag mesigt ja, men fick ångest å sa att jag kom på att jag inte kunde.
Detta var nog inte det smartaste eftersom det nog ser ganska dåligt ut att "helt plötsligt komma på att jag inte kan jobba", men skit samma, de får väll tycka jag är konstig då :
P)

Fast efter jobbet for jag iväg på tjejkväll hos Natta direkt efteråt. (Karro & Frank var också där ^^)
Tror det måste ha varit årets hitills störst frosseri av godis, glass å kola/choklad sås + maränger = <333
(kände mig ganska runt å god efteråt ~hihi ^^; )

Kvällen/natten var VERKLIGEN dunder-mysig  å äntligen fick jag se  "Edward scissorhands" + en stor överaskning var att jag verkligen gillade "the Holiday" (kvällens andra film) En riktig feel-good-mysfilm.
~När jag ändå snackar om bra film, se GARDEN STATE(!) Den är min favvo film just nu, en aning konstig i början, men vissa filmer har bara "det " å dom växer efteråt ^^ 

På söndan sov jag i 9-10 timmar, (behövde verkligen det kan tilläggas)
Ska börja sova med mobilen avslagen på helgerna, så om ni vill få tag på mig på förmidagarna, får ni ringa hemnummret :P

Imorrn är det skola igen *suck* ;P
ses   

Still Got It (!!)

Dagen började med en försovning, vaknade när min buss gick, men som tur var hade jag inga lektioner, utan kunde relativt lugnt ta mig in till stan med nästa buss istället.
Hann t.o.m testa Tingeling-kläder ifall det skulle bli maskerad till nästa veckas kårkväll :)

Blev lite plugg i skolan, med mer eller mindre framgång, men det var MYCKET trevligt iaf ^^ Träffade både Karro, Frank,  Alexandra, Sandra. 
Följde med Karro till Willys på lite lunch-jakt.
Karro återupplivade lite sommar-minnen med tunnbröd å ishavsröra (och 2 bananer :P) medans jag själv fastnade för färdiggjorda Våfflor <33 helt totalt onödigt köp, men sparade lite tills imorrn så har jag lunchen fixad redan nu ^^

Effter ett tag kom Natta förbi ^^ Hon hade med sig rengöringsmedel till badrummet, klementiner, yogurt å choklad med Hallonbitar (blandning är alltid bra) ^^
Därefter följde lite småflummiga äventyr med Natta i en soptunna,Karro skjuter på å jag håller i kameran. När vi skulle ta hissen med "sopan" till nedervåningen, råkade jag visst trycka in fel våning, vi hamnade i källaren nånstanns. (Vem vet vilka skatter de gömmer där nere :P)
Jag föreslår att vi gör en expedition nån gång snart ^^;

Karro skulle sen till Kupolen å  träffa Pätrik, å eftersom Natta också skulle dra sig hemmåt var det väll bäst att hänga på till Kupolen. Alldrig att jag sitter själv i skolan på kvällen (0__o)
Fast kände mig liiiite som 5:e hjulet,så tyckte det var lika bra att strosa runt lite själv istället för att uppehålla. (Å det är fullkomligt lugnt, tro inget annat ^^)
Kollade in lite örhängen på Ur&Penn, men det slutade med att jag köpte ett armband för att pigga upp lite. 
Vet inte varför, men var inte så pepp på att gå på Personalmöte på MAX.
Men såklart man gick dit ändå :P  å det var faktiskt väldigt trevligt (det mesta blir ju iofs trevligt efter en 3 cider ungefär  :P)

Åt världens goaste Cheescake, snackade mycket med Emma, å även en del med Micke (en av delite nyare anställda)
Å det slutade med att jag faktiskt hängde på till Bowlingen efter middan.
Utanför träffar man lite bekant folk också. Aydan (irrländaren) satt utanför med Linn (tror det är hans tjej, fast Inga får oss ständigt att undra :P) De skulle iaf se nya Bond-filmen...hmm undrar om den är bra egentligen, vill se den, ska nog se på den snart ^^

Iaf, till saken. Sopade mer eller mindre banan med stackars Elin som jag blev ihop-parad att spela med. Men hon vann sista serien, men slutresultatet blev ändå en ganska så överlägsen seger. (fast har ju spelat bowling i ca 2 år...även om det var för ca 6 år sen så sitter det mesta fortfarande ^^...fast fick offra en nagel å drog på mig en blåsa på tummen på kuppen, men det är sånnt man får offra)

 
(Nästan 100p ledning ^^ mohahaha men hon kämpade på bra å var otroligt bra förlorare, själv skulle jag velat kastat klotet på den somslog mig :P)

Imorrn är det lite seminarie-fråge.skrivning med Tharany å lite mera plugg i skolan. Ska vara duktig åsticka tillGymmet också.
Heheh vill springa av mig Cheescaken ^^;

Hare gött nu !!



   

   


Fork(!) me can´t eat soup..... aaaaaw

Ååååååååh Fan också !! fick mitt nya schema från MAX idag....kommer jobba 20, 21, 23, 25, 28, 29, 30 december.....(>__<);; ....  för att nämna "några" av de datum som kommer göra att större delen av julen/nyår gåruppi rök.
Det verkar som att de ÅTER IGEN har missat att jag inte går på Gymnasiet, vilket ju gör att jag inte får lov (alla andra av mina små 16:åriga kollegor brukar ju annars frivilligt anmäla sig till extra jobb....men jag har ju inte tid till det på samma sätt ju !!!!!)
Fast nu ska jag inte klaga FÖÖR mycket för det var rätt så bra tider jag hade fått. Kan faktiskt ärligt tänka mig att jobba kl.23-04 på juldagen (höhö får ju dubbelt betalt iaf  :P)


Edo ringde idag igen också, det blir visst inget besök av honom nästa vecka iaf...men vi ska satsa på Februari istället. Måste erkänna att jag faktiskt blev lättad, det hade nog blivit lite mycket om han kommit nu, hade då blivit tvungen att bytt skift å haft mig, men nu slipper jag tänka på det ^^ 
Wiiie å nu kan jag va Tingeling med gått samvete nästa torsdag (n___n)!!  ~(Hittade vingarna, så nu ska jag bara hitta nått grönt att ha på mig ^^


Mata ne~
 

Efter regn kommer sol ...

... det uttrycket stämde in idag. Ännu en grå å regnig dag idag, men mitt under lektionen tittade solen fram, det såg verkligen fint ut ^-^ Å jag fick ÄNTLIGEN se lite blå himmel också <333
Men såklart började det regna igen efter ett tag >__<  HAWAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (!!)

Vi (Karro,Natta & jag) förnyade oss lite också, böt ut Wayens mot Wasabryggeriets Cafè (n__n)  Deras morotskaka är <3333

Idag har jag bestämmt mig för att vara jätte-duktig,å inte sitta lika mycket framför datorn....ska plugga fram till (prick) 21.55 för då är det Boston Tea Party med Filip å Fredrik (^^)

Hawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  på er!!

psssst (!) Min Kuma DJ är uppdaterad (^^) Han har fått lite make-over å första låten som spelas är nu den låt jag "knarkar" för tillfället <33 (Joshua Radin - Winter)

Idag

Åååh, ibland undrar man verkligen om människor inte har nått liv (så gårdagens beklagande inlägg kanske var en aning obefogat, för jag är visst inte ensam om att inte ha ett liv)
Vem faaaan åker till MAX en dimmig lördagsförmiddag för att äta, å så finns det dom som kan komma klockan 11 en tisdags kväll för att äta...vadå oregelbundna mattider :P 
Det är nått som jag verkligen funderar över när jag jobbar, (haha som sagt, lite spridda tankar från en hamburge-serverande slav)
 
Men det som verkligen livade upp min dag var min fina Karro och min fina Natta som kom å överraskade mig. (VERKLIGEN överraskad, å fastnade återigen på århundradets fulaste kort  på kuppen ^^; )
Den sista timmen blev enormt mycket lättare iaf ~TACK !!!!!!!! ^____^
Blev en Blizzer med EXTRA ALLT  efteråt, (det har sina fördelar att jobba på MAX ibland må jag säga ^^)  tyckte jag faktiskt var värd den ~ å sen en liten promenad i stan innan bussen hem.  

Imorrn är det bara "pååt igen", men jag hoppas det inte blir lika jobbigt som idag.
VERKLIGEN irriterande när nån kommer fram å vill ha en ny burgare för att den var FULT INSLAGEN...för helvete, klaga på nått bättre va!!

Hmmm tror inte det var nått mera jag skulle kommentera, klaga eller berätta om nu .........  för tillfället iaf   XP


    


eee

Hehe så sitter man här ca 7 timmar senare, känner mig mer pepp än igår kan man ju säga.
Nått som jag kom å tänka på (och som vanligt har det inget att göra med nånting annat jag har snackat om tidigare)....varför ser  mitt hår ALLTID bättre ut när jag är hemma än när jag är i skolan, fast jag försöker göra frisyren på exakt samma vis ??minnst sagt irriterande.

Fick mail igår från han som håller i Japanska kursen jag ska gå på till våren. 
All undervisning ska visst ske genom  Marratech (0_o) 

Min senaste ringsignal äger förresten (det är inte nått japanskt den här gången :P): Popprincess vs. DJ ~ ruskigt stolt över min klippning/redigering (n__n)

Näpp, en halvtimme kvar innan jag ska iväg...bäst att sminka sig så man inte skrämmer iväg kunderna ^^;

~Mata ne

Jag säger förlåt redan innan Du läst det som kommer här under....

......mest för att detta måste vara min mest omständiga, konstiga,själv ömkande och mest onödigaste inlägg jag skrivit hitills....men nu har jag varnat dig iaf :P


Det är nått som seriöst fattas.............. eller nått som seriöst måste hända snart.... seriöst (!)
Denna dag gick i princip ut på att sitta i skolan, plugga (åtminnstonne läsa några sidor) gå på föreläsning, åka hem ..... å vad gör man hemma då ?! Jo, lyckas klämma i sig ETT HELT PAKET STIMOROL (Vilket min mage inte riktigt mår bra av :P) å samtidigt se på HELA SÄSONG 7 av SCRUBS (säsong 7 består av "bara" 11 episoder, men iaf).....
Man måste seriöst vara redigt utråkad å sakna liv för att lyckas med nått liknande.
Skulle ju iofs ha varit på Falukårens Halloweenfest tillsammans med Natta å Malin (Hoppas ni har/hade roligt iaf ^-^) om det inte varit för att man måste upp tidigt imorrn för att åka till jobbet.
FAAAAN(!) känns som att mitt liv återigen blivit uppdelat till enbart plugg i veckorna å jobb på Max  på helgerna .... å när jag inte gör nått av de två, så sitter jag här framför datorn.............

Förlåt om jag ÅTERIGEN använder min blogg för att beklaga mig (borde döpa om bloggen till "Klagomuren" eller nått) Egentligen har jag absolut ingenting att klaga över, om jag tänker efter så har jag det jäkligt bra å är bara förbannad bortskämd, bor fortfarande hemma å blir mer eller mindre ompysslad här, har fina vänner <333 det går ganska hyfsat i skolan, å vad jag vet så har jag ingen konstig sjukdom *peppar peppar* (för att nämna nått). Men som sagt....jusst nu känns allt en aning enformigt....VILL ATT NÅTT STORT HÄNDER SOM SKAKAR OM TILLVARON....på ett POSITIVT sätt såklart (!) *

hehe men för tillfället får jag nöja mig med mera höst/vinter-mys framför datorn å fika på Wayne´s <333 ~ å när nästa ångest-attack kommer, så kommer jag antagligen att ventilera mina tankar här igen ^^;

Ser fram emot nästa vecka iaf...kan tänka mig att planera in nått för åtminnstonne 1 av dagarna nästa helg, då kan jag säga NEJ med gott samvete om de ringer från MAX igen...(Appropå Max, Ryhd fick jobbet, så nu är vi "kollegor" - Grattis ^^)

Nopes, ska upp om ca7 timmar för att göra mig iordning för morrondagens arbetspass, så det är väll bäst att man går å lägger sig nu.
Karro & Co: Lycka till på provet (igen, hehe tror jag sagt det typ 3 ggr nu) men men :P 
Kom mer än gärna förbi å fira att provet är över efteråt...kommer då förvandla alla till "Ridande sivil-klädda poliser" (Vilket gör att ni går under Uniform på rabbatsidan på kassa-apparaten....förutsatt att jag står i kassan såklart) Detta innebär iaf att jag bjuder på Dipp å Plusmeny (n_____n)
jag jobbar fram till 7 imorrn, så sitt inte för länge på tentan, för då missar ni ÅRHUNDRADETS ERBJUDANDE mohaha
(Karro, jag antar att du redan kommer ha gjort tentan å hunnit åkt hem innan du hinner se detta inlägg å därför missat mitt "erbjudande" ~haha det är nog det som är det mest komiska med detta inlägg ^^;)

Gonatt på Er  ~ZZzz



* Jag antar att de flesta som läser detta (vilket jag anar bara är mina vänner) redan vet vad som fattas, så därför skriver jag inte ut det svart på vitt XDD

In i dimman ^-^;

Lite mystiskt idag, för det har varit en konstig dimma som låg kvar under hela dagen.....
åkte in till skolan som vanligt, fast hade inga lektioner,försökte bara plluga, med mer eller mindre lyckat resultat.
Vart något irriterad över att Tharany berättade att jag bara fick ett C/G på min Statistik tenta iaf (var ju så glad igår över att jag trodde jag hade fått ett B/VG) ... kanske en aningens irriterad på Tharany för att hon hade påpekat för läraren att mina poäng inte räkte till för VG (>__<) men men,kanske Ola hade kommit på det själv ocksåom han hade tänkte efter lite...*snyft*, men jäkligt irriterande är det allt ändå !!!!!

Aja, det blev lite mysig fika på Wayne´s med Karro, Natta å Gök som avslutning på dagen.

Imorrn är det fredag å jag har en lektion (sömnpiller) å sen jobb hela helgen *>_<*
Längtar redan nu till den 4:e December å Badtaste ^-^

Tråk tråk, hej hej

Ny dag, med många överraskningar

Igår skrev jag att idag skulle bli som alla andra dagar (la t.o.m till ett litet *suck* efteråt) men kan man ha mer fel (^^)

Det började redan direkt närjag vaknade. Allt känndes ovanligt nytt å fräsht  när jag vaknade (ungefär som i en stylad reklam för juice eller nått) satte på radion och de första nyheterna man får höra (och som jag också hoppades få höra) var att Barack Obama vann det amerikanska presidentvalet (YES!! Blir nog bra det där ^^...hehe å nu vet alla vart jag stod i den frågan också)

Åkte in till skolan ~Marketing lektionen sög iofs ovanligt mycket för vi hade en ny ovan lärare som varså nervös så hon bokstavligen skakade, andades tungt, drack vatten oavbrutet, var gråtfärdig + hennes PowerPoint presentationgick i 110.

Men hade genomgång av Statistik tentan efter lunch. Var först nervös över att behöva få tillbaka den, eftersom jag bara hade fått ett D (internationell betygsskala, A & B är VG , C - E är G , F är IG osv)
Men man kan ju säga att jag vart sjukt överaskad när jag såg att det stod B på tentan jag fick tillbaka (^-^)
hahah Ola det knäpphuvet hade nog rättat fel (han berättade att de som fick över 30 poäng hade han rättat 2 ggr)
Så han måste ha rättat fel första gången å lagt upp det felaktiga resultatet på Fronter å sen rättat en gång till å hittat mer rätt (n_n)
(haha så det var inte jag som tittat på fel rad som RP föreslog :P)

Var så lycklig när jag gick från skolan (n_n) !! Så hade det inte varit för att jag gick bland folk, så hade jag lättat studsat upp å ner å bara skrikit. Men istället bjöd jag allmänheten på ett brett fånflin ---> (^________________^)    

Det har kännts ganska jobbigt under en period nu, men jusst då kändes det som att jag skulle kunna klara vad som hellst - för en gångs skull är mitt liv nästan perfekt (OK, nu kanske jag överreagerar liiite ~men för dom som känner mig, så vet de att detta är egentligen bara en aning mer skruvat än mitt vanliga jag :P)     

Fast det måste ju vara något som får mig tillbaka på jorden igen......när jag kom hem insåg jag att jag hade glömmt att ta bort ljudlös på mobilen, under den tiden som jag åkte hem så hade DAISUKE ringt, så jag ahde alltså missat att han ringt........problemet med det hela är att jag hade hoppats att han hade glömt mig/ att han helt enkelt sket i mig....men nu känns det lite komplicerat, för nu måste jag ju säga nått till honom........åjag har ingen aning om vad jag ska säga.....

Men,men det är imorron det.
Hoppas morrondagen har mera roliga överaskningar att bjuda på (n_n)


(PS, Appropå ingenting. Insåg nyss vilken smyg-lunarnörd jag är...hehe uppdaterade min status å såg att jag har 738 i statuspoäng hehe)   

Sömnpiller

Nu har alla kurser påbörjats, å åkte in extra tidigt till skolan idag BARA för att läsa in Kapitlena till "Internationel Econimics" - lektionen.
 
Boken var ett litet h-vete i sig (>_<) Liten text å inga bilder,, de enda bilder som fanns, var konstiga diagram...
~men hörde av andra elever som gått kursen tidigare, att om man förstod Micro & Macro kurserna så var det inga problem, för typ samma saker kom igen, bara att de kom tillsammans den här gången. Låter ju iofs lite lovande ^^

Snackade med Edo san på Msn när jag kom hem. Han berättade att han lyckats skramla ihop tillräcklgt med pengar för att kunna komma å hälsa på redan i DECEMBER (n__n)!!
Det skulle verkligen vara roligt, för vi har snackat om att ses i säkert ett år, men det har aldrig blivit av.
Men nu så !!!

Annars händer inte mycket...å imorrn blir som alla andra dar antar jag...*suck*....
....eller...
....blir det  (^-^)

den som lever får se!!

..::: YES (!) :::..

Igår fick jag en riktig fan-girl attack efter att ha sett 30 minuters preview- videon till Gackts nya låt : Jesus
Ååååh ^___^ den är bara så bra (n__n)

Tog på mig extra jobb på MAX också, känns som att jag måste börja säga mer JA när de frågar om jag vill jobba extra, inte för att jag tror de skulle avskeda mig om jag bara sa nej, men men........behöver ju pengar också.
Och en sak som gjorde mig lite extra glad var att när jag kom till jobbet låg ett litet kuvert med 100 kr å väntade på mig. Jag hade visst vunnit "Mer försäljnings-tävlingen" förra veckan, men det känns inte riktigt som att det är mitt pris, eftersom det ju var Alex som stod i MIN kassa å tog betalt under krog-rushen (för han ansåg att jag skulle få problem med alla fulla killar/gubbar) men annars när jag jobbar så brukar jag ALLTID fråga om folk vill ha dip & Plusmeny, så känner liiite som att jag är värdig pris iaf.

Sen bar det av till Halloweenfesten (Yaaaaaay) Årets kläder var svåra att komma på, tänkte ju först att jag skulle vara en geisha, men sen ändrades det å det  slutade med nått som jag egentligen inte riktigt vet var det var....kan säga att jag helt enkelt var SVART ^^´
Själva festen var väll kul, som alla andra fester ~Fast det är iofs inte på alla fester man dansar med döden :P Det som egentligen var roligast måste jag nog ändå säga var att kolla på alla andras dräkter. Frank som döden (med svart peruk ^^) var bara för härlig, Bosons skägg :) Å mina två döda tvillingar i dushen var: (n___n)!!

Anyyyway -- haha man är ju bara för smart, på vägen till bilen hem halkade jag (fast Karro tydligt varnade mig för att det var halt !! hehe tur att man redan var bandagerad)  Gjorde ont som faaaan, men det gjorde ännu ondare i ena benet idag när jag vaknade....hehe gillar att beklaga mig själv...så ni får stå ut :P

Vaknade med huvudvärk...fast jag tror mest att det är kaffe abstinens för jag fick inte i mig nå koffein igår *snyft jag har blivit beroende, behöver trappa ner*
Nya kurserna har börjat iaf, så det är väll lika bra att börja bli engagerad i dom också.....*trök*


Mata ne

ps. är inte min Kuma dj bara fööööör söt ^-^ Ska fixa lite med min head-border också så den blir lite snyggar ^^ (Gök, har INGEN som hellst aning om vad det egentligen heter, men jag kallar det för det iaf :P ) 

 

RSS 2.0