MINA BESÖKARE
fr.o.m. 081024
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

Siffran 19

För exakt 1 år sedan den 19:e januari började jag jobba på Bahnhof, vilket var mitt första riktiga heltidsjobb. Även fast det inte var världens bästa jobb så var det ändå en ganska stor grej för mig.

Den 19:e september började jag arbeta för Sprint på Stora Enso Skog. Detta var mitt andra riktiga heltidsjobb vilket jag verkligen behövde då jag vid slutet på augusti, början av september levde på mina sista reserver. Så alltså ytterligare en stor sak i mitt liv.

Nu då, dagens datum: 19 januari. Precis 1 år efter att jag fick mitt första riktiga heltidsjobb. På just denna dag så skriver jag på pappren och får nycklarna till min (och Christians så klart) alldeles egna egna lägenhet.

Slutsats: Stora saker händer den 19:e... Man kanske borde köpa sig en lott och ha 19 som lyckotal :D

En geekig helg

Lovisa var på besök i helgen å vi har haft anime å japanskt drama maraton. Vi hann även med att äta den goa sushin på stan å baka egna pizzor. おいしいい!!


Uppskattning...

...är alltid trevligt när man får.
Haft en bra dag på jobbet idag. Sprint bjöd oss på Semla idag lagom till eftermiddags mötet. De hade t.om. kommit ihåg att jag inte tål nötter. Så en special semla med vaniljkräm var inköpt åt mig <3

Men det som verkligen gjorde hela min dag var under ett samtal jag hade med en utav skogsvårdarna ute på regionen. Har inte haft så mycket kontakt med just honom tidigare, men när han skulle skriva ner mitt namn för vidare kontakt så sa han: "Linnea hette du va. Du är duktig. Jag har hört mycket gott om dig". Måste ju betyda att jag gör någonting bra iaf ^^


Spice スパイス

Denna vecka har gått ut på att kolla tapeter, kakel, klinker etc. Vi är inte säkra än på vad vi kommer att göra om först i lägenheten direkt när vi flyttar in.
Det vi dock VILL göra är att göra om garderoberna till en walk-in-closet samt tapetsera i hallen.
Köpa nytt kök finns också i tankarna, men just nu kanske det blir lite för dyrt när topplånet fortfarande finns kvar. Men vi får se hur det hela slutar :)

Veckan har verkligen gått supersnabbt. Helt chockad att det redan är fredag imorgon. Det känns ju som att det är onsdag idag. Fast det gör inget. Ju fortare helgen kommer destu fortare kommer Lovisa. Vi ska ha anime och japan-drama maraton hela helgen ^^ wiiie ^^

Först ska vi dock hinna med en liten visning för lite folk som vill komma och kolla på lägenheten här på Stånggatan. Spännande och se om det är någon som vill ha den och när de verkliga in och utflyttningsdatumen blir satta.

Ea tipsar: Just nu knarkar jag Perfumes nya CD; JPN, speciellt låten スパイス (Spice)
Älskar att de alltid är så supersynkade i koregrafin + videon är supersöt (egentligen borde låten ha hetat Sugar istället för Spice :P)





Tillbaka till verkligheten

Ok, nu är rubriken något missvisande då jag inte haft nå ledigt under jul förutom de "obligatoriska" röda dagarna. Men det märktes att folk var tillbaka från sina ledigheter idag då det var större tryck på jobbet mot förra veckan å det var mer folk på bussen :P

Var å kolla på lite mer kök på Fröbergs idag + klinker å kakel på butiken som väldigt passande heter just Kalel. Kul att kolla runt lite.
Sen bar det av till Fortuna för att fira Pers födelsedag. 22 år. Han blir stor han med ^^

Yaay !! Min "Allt i hemmet" tidning låg och väntade på mig i brevlådan btw ^^ kul!!

じゃあ また!!


Nytt år nya äventyr

Så sitter man på bussen till jobbet igen. Måste säga att blogg appen är väldigt smidig :)

Har varit ett lite småjobbigt nyår må jag säga. Egentligen mest för att det varit knasigheter med lägenhetsaffären. Så i nuläget vet vi inte hur det blir. Risken finns att vi drar oss ur. Men vi får se som sagt.

Nyår var annars trevligt. Började hemma hos Anders och Marit :), roligt med fiskdamm å många skratt. Christian fick sen samtal från hans gamla Elgiganten polare. Så vi drog dit. Anlände till huset i lagom tid för tolvslaget. Fin utsikt över alla fyrverkerierna fick vi. Men jag glömde såklart mina mjukisbyxor så det vart en kall vandring hem då vi inte fick tag i nån taxi.

Well well. Kommer bli en intressant dag iaf, som kommer avgöra hur det blir med lägenheten. To be continued...


RSS 2.0